Kiss me Quick

 

 

 

 

 

 

 

 

 

……..klik op de foto

Kiss me quick’, zong Elvis al en dat inspireerde duidelijk de gevallen minister Quicky.

Vluggertje Vincent had er extra zin in tijdens de vermaledijde lockdownperiode. Het koeioneren van de bevolking wond hem dermate op dat hij in een kasteel zijn testosteronminachting voor de gewone mens botvierde op een Miss België-kandidate.

Zijn belgicistische inborst naderde de borsten van deze deerne nog sneller dan de Roemeense cupcakes die hij later zou besprenkelen met zijn links-liberale zaad.

Terwijl hij graag in ‘de boekskes’ uitpakt met zijn gezinsgeluk – dat intussen volgens een goede bron tot een pulpfictie is verveld – zet hij gestaag zijn zwellingsoperatie gezwind verder.

Gezwollen ego, gezwollen pikkie, gezwollen lever, gezwollen blaas… Nu hij zich tegenwoordig onledig houdt met het afpakken van schepenen hun receptiebezoekjes in Kortrijk om zijn desastreuze peilingsresultaten te kenteren is hij die gemiste Miss wellicht al lang vergeten. Maar de foto bewijst zijn erogene zelfbedieningsdrift op een verboden coronafeest, terwijl de bevolking die dag lippenbijtend opgesloten zat in huizen met dampkappen aan.

De goorste egocentricus uit de Belgische politiek kon enkel buiten zijn eigen oevers treden binnen een rioolpartij als de Open VLD. Ziekelijk hoe hij het leed van vereenzaamde corona-ouderen, vorming ontberende scholieren en failliet gegane middenstanders tijdens de lockdowndictatuur weglacht op een elitefeestje met volgevreten medestanders.

De West-Vlaamse Miss Charity Janah moet wel veel compassie in haar hart en lust in de lendenen hebben gevoeld om een creatuur als vuige Vincent lippendienst te bewijzen. Macht erotiseert zegt het spreekwoord. De doodskus van een blauw geschelpte nepneuker, druipend van verkruimeld idealisme.

‘TSCHELDT, 20 januari ’24 (Breaking News)