Lezing (1)

 

 

 

 

De slechte Qortrijkzanen mogen dit nu al weten !
De senior-writer van de alom bekende alternatieve “stadskrant” “KORTRIJKWATCHER” is van plan om op vrijdagavond 31 mei om 20 uur een publieke lezing te houden over het bestuur van de tripartite onder leiding van burgemeester Vincent Van Quickenborne in de voorbije twee legislaturen, dus te beginnen met het jaar 2013. Dat wordt wat.
De plaats houden we nog wat geheim, maar het gebeuren is voorzien op ’t Hoge.
Kortrijkwatcher doet dit niet voor de eerste keer hoor. In lang vervlogen tijden heeft hij tot tweemaal toe een goed bijgewoonde lezing gebracht over het stadsbestuur tijdens het bewind van burgemeester Stefaan De Clerck.
Zo u wil, kunt u nu alreeds melden dat u graag zou komen.
Via FB, of misschien beter per e-mail : frans.lavaert@gmail.com.
P.S.

Misschien hebt u nuttige – voor ons behulpzame – informatie te melden over het verloop van die (bijna) voorbije bestuursperiodes?
Nog even uitdrukkelijk vermelden dat de lezing niets, maar dan ook niets te maken heeft met de nakende federale verkiezingen. We houden die lezing eind mei, gewoon omdat we hopen dat tegen die tijd de jaarrekening 2023 van stad beschikbaar is. Willen actueel blijven.