Lezing


Ze vragen hier weer wat ik aan het doen ben !
In Kortrijk zijn de 50ste zgn. “sinksenfeesten” aan de gang. Ik heb er niet veel gemist. Onze uitvalbasis en tegelijk bevoorradingplaats was zovele jaren de (toen nog nogal alternatieve) site “Limelight”.
Dit jaar moet ik verstek geven. Teveel werk ! Ik heb me wat op de hals gehaald zeg. Heb als redacteur van de alternatieve stadskrant (www.kortrijkwatcher.be) en beheerder van de groep “slechte Qortrijkzanen” het plan opgevat om een causerie te houden over het twaalfjarig bewind (min 3 jaar) van Vincent Van Quickenborne als burgemeester van Kortrijk. Ik wou consequent blijven want hield al zo een lezing (20 jaar geleden!) over het het bestuur onder burgemeester Stefaan De Clerck.
Maar een lezing over Quickie’s handel en wandel vraagt immens veel werk. Ik ben nu een lijst actieplannen (260 blz.) uit zijn bestuursperiode aan het turven om te zien of het wel waar is wat hij beweert: dat hij er 80 procent van heeft verwezenlijkt.
Gelukkig (eigenlijk jammer) bestaat Limelight niet meer. Anders zou ik niet kunnen thuis blijven.
Bon.
Als u dus zou willen weten of Quickie gelijk heeft, kom dan maar af naar mijn optreden. Het is met lichtbeelden nog wel, en gratis !
Plaats: hotel Ibis Styles, op ’t Hoge (Kennedypark 1). Wanneer? Op 31 mei om 20 uur.
P.S. Dat wordt GEEN kiesmeeting hoor.
Nondedju. Waar ben ik aan begonnen.
2