Benjamin

 

 

 


Benjamin Vandorpe
, gemeenteraadslid voor de CD&V, geeft de pijp aan Maarten.
Ben wil verder niet reageren maar maakt een uitzondering voor Jarretel.

Vandorpe : “Ik wil er niet veel woorden vuil aan maken, het is genoeg geweest. Voor de postjes heeft mijn partij zich laten opslokken door de machtskliek van machiavellist Van Quickenborne. CD&V Kortrijk bestaat niet meer. Deze koehandel kan ik niet langer aanzien. Ik heb vooral een probleem met burgemeester Quickie die ik een grove leugenaar en geen integer man vind. Na zijn leugen over het schriftelijk voorakkoord van 11 juli 2012 en over de pipigate-affaire is de maat vol. Vuilbekken ga ik niet doen, maar ik wil wel kwijt dat de Kortrijkse tsjeven, een bende minkukels, een stuurloos zootje zijn geworden, waarbij tuinkabouter Hannelore Vanhoenacker de Kortrijkse tsjeven heeft verraden voor een schepenpostje. Zij laat zich doelbewust misbruiken om de onbetrouwbare politieke paljas Quickie welgevallig te zijn. Een politieke prostituee noem ik Hannelore. En verder ga ik beleefd blijven ten opzichte van de andere tsjeven in de gemeenteraad. Heel deze achterbakse handelswijze vormt voor mij een onuitputtelijke bron van verbazing, ergernis, medelijden en ontgoocheling. Na rijp beraad heb ik dan ook beslist de gemeenteraad en de CD&V vaarwel te zeggen en mij volledig uit de politiek terug te trekken. Mijn politieke carrière hoeft niet dramatisch te eindigen, er zijn best wel leukere dingen in het leven waar ik nu volop van zal kunnen genieten. Mijn vrije tijd ga ik nu besteden aan goede voornemens, en verder aan mijn vrouwtje, mijn gezinnetje en op zaterdagnamiddag ga ik vissen. Meer wil ik daar niet over vertellen.”

1