Waar is Ruthie ?

 

 

 

 

 

 

Liefste Kortrijkzaan,

Ik wens u een gezond en gelukkig 2024
Grote dank dat ik de voorbije 3 jaar uw burgemeester mocht zijn.

Jammer genoeg werd ik brutaal van het burgemeesterschap beroofd door de nietsontziende machiavellist Quickie. Een politieke misdaad buiten categorie, een putsch pur et dur. Ik heb mij daarover zeer boos gemaakt, het ging er hysterisch aan toe toen Quickie mij met deze gang van zaken confronteerde, waar ik niets kon tegen beginnen. Ik verkeerde een hele week in een huilstemming. Bij de machtskliek van Quickie wordt er druk gefezeld en gekonkelfoesd, maar boontje komt om zijn loontje, in oktober neem ik weerwraak.
Ik wil niet de ravissante en perverse courtisane van Quickie blijven spelen.
Indien ik het lijsttrekkerschap van Team Burgmeester niet krijg, zal ik met een eigen lijst opkomen, een ophefmakende scheurlijst. Tiene, Helga, Stephanie, Nicolas, Lien, Wouter, Véronique en mijn verloofde Wout hebben toegezegd om mij te steunen en op de lijst te staan.
Mag ik op uw stem rekenen op 13 oktober 2024 ? Dan breekt mijn gelukkigste dag aan.

In afwachting van 13 oktober zet ik met passie en enthousiasme mijn engagement als superschepentje verder. Voor elk van u en voor onze fantastische stad.

2024 wordt een vurig jaar, ik word weer burgemeester, laten we samen voor de vonken zorgen.

Tot 13 oktober en tot ergens waar u me kan vinden,

Genegen,

Ruthie 
Superschepentje
Burgemeester in spe

5