Luchtgitaar

 

 

 

 

Naar zijn mening gevraagd over het ontslag van Vincent Van Quickenborne antwoordt Stefaan De Clerck :

“Het kwam de schobbejak uiteraard zeer goed uit. In Kortrijk staat hij pas op de vierde plek in de populariteitspolls. Hij had beloofd om nooit weg te gaan uit Kortrijk, NOOIT, deed dat dan toch…Van verraad gesproken. Als hij zich nog wat wilde manifesteren in Kortrijk en iets wilde betekenen voor de verkiezingen van 2024 moest hij wel terugkomen. Het zit er dik in dat de super populaire Ruthie, in de volksmond miss Kortrijk, hem in stemmenaantal ver zal overtroeven en hem uit zijn burgemeesterszetel zal stampen. In de pipigate affaire toonde hij zijn meest onbetrouwbare kant door te liegen over zijn betrokkenheid in het bezeiken van een politiecombi. Quickie is een gepatenteerde leugenaar die blijft liegen over het bestaan van het schriftelijk voorakkoord van 11 juli 2012. U zult begrijpen dat met het verraad dat ik heb meegemaakt, ik die man niet moet, erger nog, ik haat de paljas uit de grond van mijn hart. Vulgair cynisme, opportunisme, verraad, leugens, bedrog en bedrieglijke retoriek zijn de drijvende krachten van de man voor wie het doel de middelen heiligt. Persoonlijk heb ik dus niet de minste waardering, alleen gevoelens van grondig misprijzen voor de persoon Vincent Van Quickenborne. Een luchtgitaar ?”

5