Dalila


…………..foto @ Belga

Vriend Jarretelle,

Ziehier mijn antwoord op de stroom van schandalige reacties op de benoeming van de beminnelijke Dalila als curator van Brugge 2030.

De reacties op Dalilla, die van zwarte kleur is, rubriceer ik bij racisme pur et dur. Daarenboven zijn het onversneden fascisten. Vlaamsche Belangers noemen Dalila een negerin en dat is tegen mijn woke ideologie. Ik zeg geen goeiendag tegen dat gespuis, geef hen nooit de hand en Wouter Vermeersch noem ik een politieke crimineel. Ik deed in de voorbereiding van 2002 in Brugge dezelfde job als Dalila, maar werd niet uitgemaakt voor politieke nietsnut. Ik ben dan ook een hagelwitte en hoogopgeleide man, zeker met een IQ van 170. Kleingeestige politiekers uit N-VA en het rapaille van Vlaamsch Belang die Dalila weg willen, doen dat louter op basis van racistische motieven, omdat zij een ongerepte negerin is, niet om culturele of filosofische redenen! Ze is immers een gevierde auteur en cultuurmaker. Geheel terecht trouwens. Een uitstekend profiel voor Brugge 2030…By the way, ik ben gezegend met een onstelpbare honger naar de deugdzaamheid, neem mezelf zeer au serieux, ben geen vleier en geen armoedzaaier, bovendien cumuleer ik vijf pensioenen.

Dit moest er even uit.

Genegen,

Bart 
Parlementair op rust
Hofintellectueel