burgemeester-ruth.be

 

 

 

 

Hoe denkt u GEWEZEN waarnemend Kortrijks burgemeester Ruth Vandenbergehe te bereiken? Wel, stuur gewoon een bericht naar: info@burgemeester-ruth.be. En hoe vindt u haar website? Gewoon intikken: www.burgemeester-ruth.be (Frans Lavaert).

Hierover op de kerstmarkt aan de tand gevoeld, antwoordt Ruthie met een aanstekelijke glimlach op haar lippen :

“Kijk, ik ambieer het burgemeesterschap nog geen klein beetje. Ik kreeg de smaak te pakken in de drie jaren dat ik de sjerp mocht omgorden. Niemand kan mij afbrengen van mijn wens om Quickie te verslaan, met een straatlengte voorsprong dan nog. Ik ben immens populair, ik voel het elke keer dat ik tussen mijn Kortrijkzaantjes mag vertoeven. Ze omhelzen mij massaal en dragen mij op handen. Verkiezingsdag wordt té dol. Mijn onverwoestbare reputatie zal mij naar de overwinning loodsen. En ik word niet verteerd door de ambitie om het schip te verlaten voor een ministerpostje.”

2