Lago

LAGO staat klaar op de startblokken

Datum: 19/05/2020

Beste,

De opluchting bij LAGO zwemparadijzen is groot nu de eerste stapjes naar een volledige heropening van de sport- en recreatiecentra ingezet werden en al enkele teamleden weer op de startblokken staan. Dankzij de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad opende op 18 mei het schoonheidssalon B’eau Wellness in LAGO Gent Rozebroeken opnieuw haar deuren en warmden de fitnessinstructeurs in LAGO CLUB Zwevegem zich op om de conditie van de clubleden opnieuw aan te scherpen tijdens outdoor groepslessen.

LAGO zet alles op alles om ook de zwembaden, de volledige LAGO CLUB fitnesscentra, Rest-eau-café brasserieën en binnenspeeltuin Speelpunt in optimale omstandigheden te laten hervatten wanneer er groen licht gegeven wordt.
Algemeen directeur Diether Thielemans aan het woord: “Ondertussen wordt er verder gewerkt om ook alle LAGO subtropische zwembaden in optimale omstandigheden te laten hervatten. We weten dat zwemmen geen extra risico’s inhoudt en dat zwemmen en plezier maken bijdragen aan je gezondheid en levensgeluk. In onze centra komen natuurlijk veel mensen samen, wat om voorzichtigheid vraagt, maar ik hoop toch dat we met de juiste maatregelen de zomer in het zwembad kunnen doorbrengen! Nu meer dan ooit gaan we er voor om elke bezoeker een vlekkeloze service en plezierige ervaring te schenken. Blijf ondertussen veilig en vergeet alvast niet te dromen van de zomer!”

Meer informatie kan u in bijlage vinden.

Auteur: Elewin KORTRIJK WEIDE
Email: kortrijkweide@lago.be
Organisatie: LAGO Kortrijk Weide
Adres: Nelson Mandelaplein 19
Plaats: Kortrijk
Telefoon: 056441155
Fax: Bijlagen: http://www.drk.be/files/regio/200519LAGO.pdf

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in persberichten. Bookmark de permalink.