Reislijder Jan vertelt (slot)

Van de 19 nog 6 over.

De laatste der Vtb-mohikanen. Vannacht online ingecheckt maar gezien dat Jo en ik niet naast mekaar zitten op de vlucht naar Amsterdam. Een vrouw van TUI kan dat gelukkig nog veranderen. Gisteren nog een laatste keer gebasketbald. Hopelijk mag dit ook in België , alleen met ons twee. Gisterenmiddag nog bbq gedaan met ons twee en savonds restjes gegeten, en de rest van de wijn uitgedronken. Vanmorgen alles opgeruimd, en afscheid genomen van de eigenaar Brian, fijne mens. Ik kom hier zeker nog terug, maar dan privé. Zoveel mooie dingen nog te zien in NZ. Het land is een combinatie van Noorwegen, Ijsland, Schotland en Ierland, maar dan warmer en groener. Na een korte nacht, de valiezen maken en nog een stevig ontbijt. Om 9 u komt de shuttle voor alle zes, grote minibus. Om 9u30 zijn we al ingecheckt, de Nederlanders en New Zealand air zijn goed georganiseerd en vriendelijk. Een last valt van mijn schouders. Boardingpasses in de hand. Nu nog 2 uur wachten, gratis water voorzien aan de gate. Vlucht naar Hongkong en daar overstappen naar KLM toestel naar Amsterdam. Het ticket 900 euro pp moeten we later terugbetalen. In Amsterdam wacht ons een TUI busje naar Zaventem en dan met de trein naar Kortrijk. Eind goed al goed, fingers crossed. Dan 14 dagen in quarantaine aan de Leie. We vliegen van de herfst naar de lente. Doei

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in Ingezonden Stukken. Bookmark de permalink.