Beschermde vrouwenmishandelaar in de gemeenteraad !


(foto Henk Deleu)

De zaak van extreem partnergeweld door gemeenteraadslid van Team Burgemeester. 

POLITIEK KORTRIJK OP STELTEN !

Schepentje Axel Ronse : “Walgelijk. Gemeenteraadsleden hebben voorbeeldfunctie. Als dit klopt maakt hij zich best bekend en neemt hij best ontslag uit GR. Geen plaats voor partnergeweld in onze stad!”

Burgemeester Van Quickenborne : “Dat het iemand van TB is, dat is inderdaad waar. Maar laten we niet overdrijven. In elk gezin vallen er wel eens woorden, gaat het er soms luider aan toe dan doordeweeks. ’t Is stille waar het nooit waait. Soms vliegen potten en teljoren in het rond of vallen er klappen en een blauw oog of bloedneus. En heel af en toe worden de buren opgeschrikt door nachtelijke esbattementen bij een aangrenzend koppel. Dat is allemaal niet zo erg, zolang er maar geen doden vallen en dat is hier niet gebeurd. Case closed dus, zand erover en nu weer serieus.”

HLN schrijvelaar LSI zegt : “Natuurlijk ken ik de dader. Maar ik heb mijn deontologie en mijn beroepsgeheim. Trouwens, collegaatje Kris Vanhee weet het ook, en zwijgt. Verder weet nagenoeg heel politiek-correct Kortrijk het, maar er heerst absolute zwijgplicht. De doofpot werkt. Men vreest Vlaamsch Belanger Wouter Vermeersch, een politieke outcast buiten categorie, die erom bekend staat de waarheid altijd boven te halen en zijn muile niet te houden. En dan gaan de poppen in de gemeenteraad weer aan het dansen ! Bon, meer kan ik dus niet zeggen. Ik verwijs naar de opgeroepen klabakken, maar vrees dat die ook gaan zwijgen.”

Axel Ronse bevindt zich in nauwe schoentjes met zijn stoere uitspraak op FB. Van zodra hij naam en toenaam van de geweldenaar-gemeenteraadslid te weten komt, krijgt hij spreekverbod van de burgemeester, moet hij zijn staart intrekken.
De omerta werkt !

Reeds een tiental oproepen met mogelijke namen van de vrouwenmishandelaar kwamen binnen.
Eéntje heeft het al geraden. Proficiat !
La Maison Cindy&Beugnies houdt zich gereed.

Wordt vervolgd. Spannend !

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in Talk of the town. Bookmark de permalink.