Maskerade

Bizarre evolutie van de berichtgeving in de pers.

Aangezien de identiteit van de dader redelijk gevoelig ligt, werd de berichtgeving in de pers blijkbaar vanuit het stadhuis gaandeweg ‘bijgestuurd’.
Er is daar een woord voor : maskerade.

Kortrijks gemeenteraadslid verdacht van partnergeweld, slachtoffer ontkent

Krant van West-Vlaanderen – 23 Feb. 2020

Een Kortrijks gemeenteraadslid wordt verdacht van partnergeweld tegen zijn echtgenote. Dat is door verschillende bronnen bevestigd. Opvallend: het slachtoffer ontkent dat er geweld is gebruikt en dient geen klacht in.
Vrijdagavond moest de politie rond 23.00 uur na een hoogoplopende ruzie tussen het koppel tussenkomen nadat verontruste buren hadden gebeld. ” En dat was niet voor het eerst “, klinkt het bij de buren. “De discussie ontstond toen hij laat thuiskwam”,
bevestigt een verontwaardigde kennis. ” Hij greep zijn echtgenote bij de nek en gooide haar tegen een raam . De vrouw is één week arbeidsongeschikt en moest in het ziekenhuis worden verzorgd. Dit is al de derde keer. Dit kan niet langer door de beugel. Er is al
langer sprake van mondelinge en fysieke agressie. Dit mag niet in de doofpot worden gestopt.”
Vreemd genoeg: nadat het incident in de openbaarheid kwam, reageerde het slachtoffer ontkennend. “Er is geen sprake geweest van geweld, wel van een ruzie”, zegt ze. “Ik ben niet arbeidsongeschikt en ga maandag gewoon opnieuw werken. Ik heb na de ruzie enorm
emotioneel gereageerd en de politie is gebeld, maar ik ben niet geslagen. Ik heb zelf ook geen klacht ingediend.”
(LSI)
Redactie KW

Gemeenteraadslid bezondigt zich aan partnergeweld, slachtoffer ontkent

Het Laatste Nieuws – 23 Feb. 2020

Een Kortrijks gemeenteraadslid heeft zich vrijdagavond bezondigd aan partnergeweld tegen zijn echtgenote. Dat is door verschillende bronnen bevestigd. Vreemd genoeg: het slachtoffer ontkent dat er geweld is gebruikt.
Vrijdagavond moest de politie rond 23u na een hoogoplopende ruzie tussen het koppel tussenkomen nadat verontruste buren hadden gebeld. “En dat was niet voor het eerst”, klinkt het bij de buren. “De discussie ontstond toen hij laat thuis kwam”, bevestigt
een verontwaardigde kennis. “Hij greep zijn echtgenote bij de nek en gooide haar tegen een raam. De vrouw is één week arbeidsongeschikt en moest in het ziekenhuis worden verzorgd. Dit is al de derde keer. Dit kan niet langer door de beugel. Er is al
langer sprake van mondelinge en fysieke agressie. Dit mag niet in de doofpot worden gestopt.”
Vreemd genoeg: nadat het incident in de openbaarheid kwam, reageerde het slachtoffer ontkennend. “Er is geen sprake geweest van geweld, wel van een ruzie”, zegt ze. “Ik ben niet arbeidsongeschikt en ga morgen maandag gewoon opnieuw werken. Ik heb na de
ruzie enorm emotioneel gereageerd en de politie is gebeld maar ik ben niet geslagen.”

Gemeenteraadslid bezondigt zich aan partnergeweld

Het Laatste Nieuws – 23 Feb. 2020

Een Kortrijks gemeenteraadslid heeft zich vrijdagavond bezondigd aan partnergeweld tegen zijn echtgenote. Dat is door verschillende bronnen bevestigd.
Vrijdagavond moest de politie rond 23u na een hoogoplopende ruzie tussen het koppel tussenkomen nadat verontruste buren hadden gebeld. “En dat was niet voor het eerst”, klinkt het bij de buren. “De discussie ontstond toen hij laat thuis kwam”, bevestigt
een verontwaardigde kennis. “Hij greep zijn echtgenote bij de nek en gooide haar tegen een raam. De vrouw is één week arbeidsongeschikt en moest in het ziekenhuis worden verzorgd. Dit is al de derde keer. Dit kan niet langer door de beugel. Er is al
langer sprake van mondelinge en fysieke agressie. Dit mag niet in de doofpot worden gestopt.” De vrouw verblijft voorlopig bij haar ouders. De man was voorlopig niet voor commentaar bereikbaar.

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in Geen Verzinsels, Talk of the town. Bookmark de permalink.