Autoloos Q.T.

Om te kunnen deelnemen aan de digitale ‘Groote Bevraging’ over de autoloze zondagen moet het nummer van de ID kaart ingevoerd worden. Voor onverlaten die willen manipuleren volstaat het aan de ID kaart nummers van goedgelovige Kortrijkzanen te geraken om hun slag te slaan.

Twee dagen geleden nu werd onze redactie getipt door een paar betrouwbare stadhuisratten, die wisten te vertellen dat er zich achter de schermen op het stadhuis daglichtschuwende praktijken voordoen. Ambtenaren en kabinetards die uit hoofde van hun functie toegang hebben tot de ID kaart nummers van alle Kortrijkzanen, zouden ID nummers aan het vergaren zijn om de stemming in de voor het stadsbestuur welgevallige richting te duwen. Het zijn geruchten die door onze redactie ernstig worden genomen.

Het wordt spannend met de Groote Bevraging in Qlown Town !

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in stadhuisroddels. Bookmark de permalink.