Zwemkom Lago

Bericht aan de Kortrijkse bevolking van sportschepentje Arne Vandendriessche :

Samen met de stad en zwemkomuitbater LAGO nemen we extra veiligheidsmaatregelen in Kortrijkse zwemkommen.

Omdat er de voorbije week een meute ‘jongeren’ van Noord-Afrikaans-Arabische obediëntie de Kortrijkse zwemkom Lago Kortrijk Weide teisterde met handtastelijkheden tegenover jonge meiskes in bikini, diefstallen en bedreigingen tegenover de redders en het personeel, nemen we samen met zwemkomuitbater Lago drastische maatregelen.
Dit weekend zullen er permanent een half dozijn speciale bewakingsagenten en een patrouille klabakken bewapend met stroomstootwapens en pepperspray aanwezig zijn in en rond de Lago zwemkom. Verder hangen er maar liefst 36 veiligheidscamera’s met gezichtsherkenning tot 300 meters ver van het zwemparadijs. Wie nog een poot durft uitsteken naar de meiskes in bikini van twaalf jaar en hun broek wil aftrekken, of aanstalten maakt om zijn bidtapijtje naar het oosten uit te rollen, zal door onze pandoeren met harde hand en de nodige pepperspray worden aangepakt en meegepakt voor verhoor. Daarna door de procureur met een strenge vaderlijke vermaning weer op straat worden gezet. Die zwemkomcrimineel riskeert dan een levenslang zwemverbod in al onze zwemkommen. Ook dat van Heule.

Vanaf volgend weekend zullen alle bezoekers, wit, gespikkeld, of gebronzeerd, zich moeten aanmelden met hun identiteitskaart. Er zal een foto van hen worden genomen en vingerafdrukken. Daarna zullen ze al hun kleren moeten afgeven en naakt gefouilleerd worden tot in de aars toe, met een ledlamp. Wie lelijke manieren in de zwemkom heeft zal zijn kleren niet terugkrijgen en in zijnen bloten aan de deur worden gezet. Kreeg je een zwembadverbod of maak je amok, of zit je aan de jonge meiskes of oudere vrouwen in bikini, dan kom je op de zwarte lijst en geraak je er nooit meer in. Elke dag zullen bovendien verschillende klabakkenpatrouilles patrouilleren in en rond de zwemkom tot een kilometer of drie ver.

Met deze draconische maatregelen willen we paal en perk stellen aan de aanrandingen en bedreigingen en rooftochten van Noord-Afrikaans-Arabische crapulenbenden en ervoor zorgen dat iedere bezoeker ongestoord kan genieten van de allermooiste en grootste zwemkom van de Vlaanders.

Arne VdD, sportschepentje van Kortrijk

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in Schepenenpraatjes. Bookmark de permalink.