Ranja !

INGEZONDEN STUK

‘t Was bijna zes uur gisterenavond maar… Ranja is volgens een Kortrijkse stadslegende de beste pijpster van West-Vlaanderen en ze kleedt zich dan nog uitdagend sexy ook. Ze woont gelukkig niet in Molenbeek.

Maar Ranja zag het ook en ze zag ook dat ze haar bril niet nodig had om mijne Charletan te zien…

Ik vertelde haar over mijn weekprobleem en over mijn ondraaglijke solitude en al en Ranja vroeg mij of ik ooit al hoorde van het pijpverhaal uit de St Maartenskerk dat over haar de ronde deed…
Ik antwoorde van ja.

Toen zei ze dat alles van dat verhaal waar was en ze sloot af met de woorden: ‘stel je dan nu maar voor dat je in de St Maartenskerk bent’.
Ze had Charles Bukowski herlezen en nam mijn hongerige lul ter hand, prevelde een schietgebedje voor onzenlievenheere en begon eraan. Zevenentwintig centimeters. Het was hemels, toen ze me deepthroatte, ze kokhalsde, dacht ik dat ik het kerkorgel hoorde spelen en het speelde zowaar. Ik ging niet voor het zingen St Maarten uit.

Wie laat zich nu tatoeëren door een tattooartiest die gepijpt wordt door Ranja, een pittig duivelinnetje met een zo goed als onbevredigbare wonde van de zonde, vroeg ik me af. Ze noemen haar The Queen of Pheip, een neukdoos pur et dur. Ik tatoeëerde Ranja aan haar pruim die terzelfdertijd gelikt werd door Geoffrey, een ontaarde kontenbonker en pruimenlikker buiten categorie. Mijn oude maat Geoffrey, weggejaagd uit een verbeteringsgesticht, likt en poept gelijk ne pastoor. Ik kon niet anders dan vaststellen dat Ranja onder haar witte jurk een goudkleurige tanga en mauve jarretels aanhad en ik verbood Geoffrey om hem uit te trekken, ie moest die tanga maar een beetje naar de kant duwen, en de jarretels over zijn kop trekken, dat likt beter. En zo verliep zoals te verwachten en te voorzien was. Ranja gaf haar pruim, Geoffrey bezat ze op zijn manier, en ze tierde en tuitte van genot, bovenaards : ‘O0h..Aah..uuch…ja, lik godverdomme, lik beveel ik, dieper zeg ik, die tonge, dieper, ik ja..ik kom Geoffrey,  ik kom…jezus christus, ik, godallemachtig, ik kom ik !’

Ik zie dat nog graag een gouden tanga en om dat dan zomaar achteloos op de grond te smijten, ik vind dat jammer. Na Ranja haar pruimtattoo en een half dozijn bottels veuve cliquot later, ik laat mijn euroots graag rollen, gingen we nog eentje gaan drinken in mijn favoriete zomerbar de Utero, alwaar we, het is bijna niet te geloven, de beruchtste viespeuk van Qlown Town tegen het lijf liepen, de oude sater Gauthier, in zijn jonge vlegeljaren Le Beau de Courtrai genoemd. Een hoerenbok met avontuurlijke aanleg. De Kortrijkse meiden vielen weerloos ten prooi aan de listen van deze minnelijke gangster. Onweerstaanbar was hij, met hele trossen meiden in zijn zog, aan iedere teen minstens tien. Zijn devies luidde : ‘alles moet kunnen, als het maar lekker is en leuk blijft’. Ik heb veel bijgeleerd aan die overjaarse meidenlieverd die vlugge en onpersoonlijke seks verafschuwde als de pest. Rien que vider son sac was niet genoeg, Le Beau de Courtrai was een seksuele epicurist.

Helaas, Gauthier is nu een oude zeurderige zak van een vent geworden, een rioolrat met een vitrioolpen die heel Qlown Town door de drek en de riolen trekt, en er niet voor terugdeinst de Kortrijkse politiekers het bloed van onder hun nagels te pesten en ze uit te schijten voor zakkenvullers, nieweirds, klootzakken, bandieten, sjacheraars, ritselaars, karhengsten, janhagel, leprabulten, negers, verraders, neuropaten, netenlikkers, oudewijvenneukers, jarreteldellen, cocaïnesnuivers, uitmelkers, pothoeren, pedofielen, dronkaards, onbenullen en straathoerenlopers die nooit klaar komen. Schepentje De Coene noemde hij ooit een vetgemeste impotente os die zijn zakken vulde met zwarteslavinnensmokkelgeld uit de zwarte kassen van de sossenvakbond. Dat was wel geen leugen, maar het koste Gauthier zeven dagen cachot in complete afzondering in Ieper. Later heeft hij dat nooit meer gezegd of geschreven, maar wel blijven denken. Wat een courageuze kerel !

Gauthier zag Ranja en hij zag mij en wist onmiddellijk wat er gebeurd was.
Hij kent ook de St Maartenskerk legende natuurlijk, ik denk zelfs dat hij het was die in de sacristie van het hele gebeuren de getuige was die er later over schreef.
Ik vertelde Gauthier, de ruwe geile woesteling van weleer, dat heel de legende klopte en zei hem zich naar de toiletten te begeven en daar zijn oudemannenfluit door dat gat in de wand te steken (het woord gloryhole begrijpt de impotente zak niet) en even te wachten, dat ik de onversaagde Ranja ging sturen. Ranja twijfelde geen seconde, een verschrompelde fluit, een niemendalletje, dat was al eventjes geleden. Onder de leuze alles kan, alles mag, niets is verboden, alles is mogelijk, deed Ranja plichtsbewust wat van haar verwacht werd. Ze trok de vermoeide en afgeleefde fluit van Gauthier manhaftig door het gloryhole en zoog tot tranen toe bewogen. De volbrenging van haar duivelslust verschafte Ranja een onuitspreekbaar genot en ook de oude Gauthier verliet welgezind de plaats van de zondige extase.

Het hoeft niet alle dagen kerremesse te zijn of even dramatisch te eindigen in de Uterobar, er zijn best leuke en lieve meiden zoals Ranja, en er is daar al menig erotisch fantasme tot volvoering gebracht, zoals gisteren weer.

Vandaag wordt het nog leuker want ‘k moet naar een barbeque bij een andere stadslegende, bij weer een ander lief.
Tobia, de mesjogge mokke van de Redbull, met haar langoureuze sirenenzangen.

En ik heb nog geen date, wie gaat er met me mee ??? Niet boven de 23.
Alle kandidatuurstellingen via PM, geen oude meeten, geen homoot’s, geen anorexiawijven, geen lesbo’s, geen cocaïneverslaafden, geen seksuelen, geen motherfuckers en geen transgenders.

FUCK THAT SHIT !

Ondertussen zit mijn Russinne nog steeds in Rusland, beweert ze, maar ze beweert zoveel !
‘k Zal ‘t maar geloven zekerst ?

Mike Romain Tattoo
de beste Tattoo in town !

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in Ingezonden Stukken. Bookmark de permalink.