Hot Marijke

Dag Jarretel,

Blijkbaar is onze vriend Gerard een visionair !

Groen Kortrijk is ook al dood en begraven.

Ze hebben twee topmadammen (Annemieke en Alexandra) buiten gepest, maar ik denk dat ze daar al feestelijk spijt van hebben. Al kan het ook zijn dat de groteske ego’s van de politieke sjacheraars David Duimeloot en Matti Knorrepot nu pas goed groeien.

En neem nu dat geslachtloze Marijke, de pisse-vinaigre van het groene bestiarium.
Heeft dat mens ooit al een vaginaal orgasme beleefd ? Plezier (!) verzekerd met dat zeurderig wijf over de ego’s binnen Groen. Wie haar zegt dat ze beter in hun onderbroek hadden gekakt dan twee interessante vrouwen Annemieke en Alexandra buiten te gooien om het eigen stemmenaantal, hun ego en hun postje te beveiligen, krijgt niets dan godslasteringen, verwensingen, zottigheden, bedreigingen en hysterisch gehuil naar zijn kop geslingerd.

Duimeloot moet koste wat het kost zijn stemmenaantal halen en speelt met Knorrepot onder één samenzweerderig hoedje. Schaamteloosheid troef. Philippe Azijn is ballenraper en hot (?) Marijke – ingewijden beweren dat ze maar om de week van lingerie wisselt – met haar fundamenteel gemis aan kinderlijke onschuld, duwt de schommel van het groen achterkamergekonkel aan.

We missen onze vriend Gerard, hij weet meer, horen we hem nog vóór zondag ?

Genegen,

Didier Nayaert
Kortrikzaan

Dit bericht is geplaatst in Lezersbrieven. Bookmark de permalink.