David Duimeloot

Dag Jarretel van mij,

Wat een Trammelant in het “Groen” politiek Kortrijkland !

Kabouter ”David Duimelot” (1267 stemmen) en kabouter Matti Knorrepot (681) voelen zich door twee groene kaboutervrouwtjes bedreigd in mei, dus zijn de groene driftige boskabouters niet blij.

Groene ex-kaboutervrouwtjes Alexandra en Annemieke moesten heel snel en onder zware dwang uit het Groene bos verdwijnen en dat is echt. Het licht moet meer op Duimelot, Knorrepot en de kaboutervrouwkes Marleen, Els en Philippe schijnen, dus die twee kaboutermadammekes moesten vakkundig verdwijnen.

Er was een lijst voor de verkiezingen gemaakt maar de heren Knorrepot en Duimelot hebben dat niet gesmaakt en Kaboutervrouwtjes Alexandra en Annemieke vakkundig uit het Groene paradijs verjaagd. Al was kaboutervrouwtje Annemieke uit Groen-Brussel voor de Vlaamse lijst zelf gevraagd.

Blijkbaar mag men in het Groene bos wel over alles meepraten maar dan enkel als het door Duimelot en Knorrepot en Philippine is toegelaten.

In het Kortrijkse Groene bos, daar zijn de regels heel eenvoudig hoor. Er zijn maar enkele groene kabouters die mogen zingen in het bevelhebberskoor. De rest luistert, knikt en stapt gewoon flink mee in de rij, maar loopt er dan ook voor spek en bonen bij.
Alexandra en Annemieke hun score bij de verkiezingen was blijkbaar veel te hoog, dat viel bij de topkabouters te veel in het oog. De bedreiging is voor die samenzweerderige kabouters veel te groot.

Annemieke (592) en Alexandra (719) hadden dus stemmen te veel en grepen kaboutervrouwtjes Els (461) Philippe (505) en Marleen (649) naar de keel. Dat kunnen ze daar niet laten en dus ging dat groepje even praten en hun besluit was luid: “die kaboutervrouwkes moeten er zo snel mogelijk uit”.

Het rommelt dus wel degelijk in het Groene bos, want kabouter Duimelot en Knorrepot wilden de volle buit, een plaatsje op de nationale lijst, maar Knorrepot vloog er wegens “veel te onbelangrijk” uit. In het Groene bos was zijn score veel te laag en hij zat dus met Alexandra en Annemieke in zijn maag.

Maar we weten nu al lang wat Groene kabouters doen voor de absolute macht:
• Ze gooien iedereen die meer stemmen haalt zomaar buiten op hun grote groene mestvaalt.
• Zo is er dan nog het leugenverhaal van de rally die ook door kabouter Duimelot zou worden gereden. Dat zou dan doorgaan in het groene Kortrijkse bos met vervuiling van al dat mos. Kabouter David Duimelot gaf zijn stem en lijf en ook de politieke eer op, allemaal voor een zitje als schepentje in Q zijn ploeg en voor de geldelijke smeer.
• De “goede” vrienden Duimelot en Knorrepot vertrouwen elkaar voor geen cent. Achterklap en geroddel over elkaar zijn ze best gewend. Zeggen ze “dat is niet waar” dus neen, dan neem ik je graag naar enkele andere groene jongens mee. Zij kunnen dan deze verhalen voor jullie beamen en die verhalen herhalen.

Moesten jullie het nu nog niet weten voor wie te stemmen op 26 mei heb ik maar één raad, lees nog alles eens terug van bovenaf aan eer je in het stemhokje gaat.

• Groen gaat zogenaamd voor het milieu in alles mee, maar dan enkel voor hun eigen zitje en portemonnee.

Uw vriend Edgar

Dit bericht is geplaatst in Lezersbrieven. Bookmark de permalink.