Lange Munte

Beste schepen Arne Vandendriessche,

Ik hoor vanalles over dat gescheiden sporten op de Lange Munte.

In de gemeenteraad zwoer u op de kop van al wie u dierbaar is dat er daar geen sprake van is. Allemaal roddels zei u. U beweerde dat er bij de discipline aerobics moslima’s met kopvod vermengd worden met moslima’s zonder kopvod, desalniettemin met neus-en navelpiercing, en met vrijpostige inheemse vrouwen en mannen in een sexy aerobictenue waarbij alle lichaamsvormen, ook de geslachtsdelen, sans gêne ten toon gesteld worden.

Maar.
Zelf bracht ik enkele weken geleden met verborgen camera een undercover bezoek aan zo’n aerobic lesje en wat zag ik ? Ja er waren inheemse mannen in sexy outfit met exhibitionistische profilering van hun edele delen. Maar ze moesten allemaal vooraan en op de eerste rij gaan staan, ze hadden oogkleppen aan en het werd hen ten strengste verboden, met dreiging van uitsluiting, om achterom te kijken naar de moslima’s met of zonder kopvod die hun sexy rondingen, hun schaamhaar en hun uitstulpingen niet wegmoffelden.
Na een kwartier werd ik betrapt en door de opgeroepen security hardhandig naar buiten gedreven. Er werd mij meegedeeld dat het tijdens die lessen aerobic voor mannen streng verboden is de sportlokalen van de Lange Munte te betreden, meer nog, ze mogen zich niet binnen een straal van 200 meters van het sportcentrum bevinden.

Beste schepen Arne, graag wil ik bevestiging of ontkenning van de door mij vastgestelde feiten en hoe u daar in de toekomst zal mee omgaan.
Zoniet gooi ik mijn beelden op ‘t internet en zult u voor de antidiscriminatie inquisitie van Unia gesleept worden.

Ik vraag me af of u als volbloed liberaal iets afweet van het libertijns gedachtengoed.
Of wordt u blind en dom gehouden of in slaap gewiegd door waardeloze pocopraatjes en verwart u vrijheidslievende libertijnen met de seksuele excessen van maniakken uit de moslimwereld ? Het is toch uw verdomde plicht om het monster van de dwingelandij van een achterlijke en middeleeuwse godsdienst met alle middelen te bestrijden ?

Ik ga er verder geen woorden meer aan vuil maken. Een verwittigde schepen is er drie waard. 
Aan u de keuze.

Genegen,

Didier Nayaert,
Libertijn,
Geboren en gespogen Kortrikzaan

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in open brieven. Bookmark de permalink.