Duivenkot

Duiven brengen meer op dan je denkt !

Ook dit jaar wil Imog opnieuw mensen warm maken voor het houden van duiven. Duiven verwerken namelijk jaarlijks tot 150 kg keukenafval dat anders bij het restafval terechtkomt. Bovendien zijn ze een prettig gezelschap in je duivenkot. Daar te zijn is een groot genot. De duivenactie begint op 15 maart en eindigt op 31 mei. In de Imog afvalkrant van maart vind je alle deelnemende handelaars. Twijfel je nog? Kom dan naar de Imog info avond en ontdek alles wat je moet weten om duiven te houden. Hoe willen duiven wonen? Wat moeten ze eten? Kunnen ze tot in China vliegen ? Welke prijzen kunnen ze winnen ? Worden duiven wel eens depressief ? Waaraan moet een duivenkot voldoen? De infosessie is gratis en vindt plaats op woensdag 3 april om 19 uur in het duivenkot van het stadhuis, op de dakverdieping, ingang Papenstraat.

Ruth Vandenberghe
Schepen van duivensport

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in Geen Verzinsels. Bookmark de permalink.