Liefde voor de Kortrijkzanen

Aan de burgemeester van Kortrijk.

Je bent nu al een tijdje “de burger vader” van Kortrijk. Ik zit met een paar bezorgdheden. Niet persoonlijk, ik woon momenteel namelijk zelf niet in Kortrijk. Maar ik heb een aantal Facebook vrienden uit Kortrijk die problemen hebben. Wateroverlast ivm de Leiewerken, het nieuwe zwembad op de weide is te duur, … Naar ik verneem is dit door de getroffen partijen al zeer regelmatig aangekaart. En blijkbaar met geen of weinig resultaat. Ik probeer dit niet persoonlijk te spelen. Op een gegeven moment was je papa verdwenen en heb je alle middelen ingezet om hem terug te vinden. Gelukkig is dit ook gebeurd. Ik neem aan dat je destijds deze actie ondernomen hebt omdat het over je papa ging. Uit oprechte liefde. Nu ben je burgemeester van Kortrijk en een Belgisch politicus. Vind je van jezelf dat je als huidig burgemeester ook alles doet uit liefde voor de inwoners van Kortrijk? Ik hoop het alvast en zie vooral uit naar oprechte antwoorden en acties. Zelf ben ik geboren in Hulste, ik woon nu in Kuurne en heb destijds een hele tijd op school gezeten in Kortrijk. Zeker en vast heb ikzelf fouten gemaakt. Als ik dit bericht straks zal plaatsen op Facebook is alle commentaar welkom. Uiteindelijk; meneer de burgemeester van Kortrijk, gaat het me erover dat vele mensen in Kortrijk bezorgdheden en/of problemen hebben. Wil jij hen daarbij proberen te helpen zonder je zorgen te maken over mogelijke politieke gevolgen. Met andere woorden; zal jij je uiterste best doen in het belang van alle inwoners van Kortrijk gewoon vanuit je hart omdat je bekommerd ben om hen? Ik wens je het in ieder geval toe! Dit bericht is geplaatst op mijn Facebook tijdlijn. Ik ben geen Facebook vriend met jou, meneer de burgemeester van Kortrijk. Ik hoop dat mijn Facebook vrienden dit zoveel als mogelijk delen in de hoop op menselijkheid en liefde.

Warme groeten,
James Maelfait
Kuurne

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in open brieven. Bookmark de permalink.