26 mei

PERSBERICHT

Datum: 12/01/2019

WOUTER VERMEERSCH TREKT KAMERLIJST VLAAMS BELANG IN WEST-VLAANDEREN

Wouter Vermeersch: “Ik wil mij, als economist, vastbijten in de begroting en socio-economische dossiers. Vlaams Belang maakt gedurfde keuzes. Wij zijn niet links, niet rechts, maar wel nationalisten. Onze mensen op de eerste plaats zetten, dat is onze ambitie. Onze welvaart en sociale zekerheid dienen niet om OCMW te spelen van de ganse wereld, maar wel als vangnet om onze mensen te beschermen.”

Wouter Vermeersch is 34 jaar en liep school aan het Sint-Amandscollege om daarna verder te studeren tot Handelsingenieur aan de UFSIA (Universiteit van Antwerpen). Wouter was jarenlang actief als ondernemer en is intussen economisch adviseur in het Europees Parlement. Hij is gehuwd, heeft twee kinderen en woont nabij de Pottelberg in Kortrijk.

Auteur: Wouter Vermeersch
Email: wouter.vermeersch@vlaamsbelang.org
Organisatie: Vlaams Belang Kortrijk
Adres: Plaats: Kortrijk, Vlaanderen
Telefoon: 0485/66.07.80
Fax: Bijlagen: http://www.drk.be/files/regio/Wouter_Vermeersch_Zij_LR_1.jpg

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in persberichten. Bookmark de permalink.