Detention

Nieuwjaarsbrief van Johan Vandewoestijne

Dat 2019 een jaar mag zijn waarin we eindelijk komaf maken met die politieke correctheid, waar geradicaliseerde wereldverbeteraars en ecoterroristen fanatiek hun willetje willen opdringen, zij het over het eten van vlees, drinken van alcohol, veganisme, manier van kleden, plastieken zakjes, leven, doen en laten etc etc. Dat ook fietsers, die zich arrogant, de nieuwe BMW of Audi chauffeurs wanen, eindelijk op de bon vliegen omdat hun voor- en achterlicht niet werkt. Dat er ook aandacht mag zijn aan al die duizenden vrouwen, die in het verborgene leven en zich gefrustreerd de vraag stellen, “waarom die blonde met haar lange benen wel wordt lastig gevallen” en zij nooit…. Maar ja dat zal dan weer politiek niet correct zijn vandaar dat het hoognodig is dat men volgend jaar, dergelijke kereltjes een trap tegen de ballen geeft zodat ze met drie adamsappels komen te zitten. Een krop in de keel zal dan dadelijk een nieuwe betekenis krijgen. Tenslotte wens ik u, medestanders van het eerste uur, voor 2019, naast een goede gezondheid en veel geluk, ook een warme, vroege, liefst vanaf maart, lange zomer, want hoe warmer het is, hoe minder we de verwarming moeten aanzetten en dus hoe minder CO2 uitstoot er zal zijn. Sommigen dingen gaan vanzelf… ook in 2019.

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in FB berichten. Bookmark de permalink.