Albertpark (2)

Beste,

Ik wil hierbij reageren op een bericht van Kortrijk Vooruit en de heer Geert Vandepitte.

De problemen met het Leie-en rioolwater in het Albertpark slepen al bijna 20 jaar aan. Eerst is de Vlaamse Waterweg (toen Waterwegen & Zeekanaal) met een onderzoek gestart en er zou een oplossing komen. Er kwamen veel experten bij te pas, maar er kwam geen oplossing.

Bij de bouw van de K-Tower zijn de problemen nog groter geworden wegens het verouderd riolenstelsel rond de site van het college. Sindsdien komt het rioolwater binnen in de garages van de woningen langs die kant van het Albertpark. De bewoners moeten voortdurend pompen en de heer Vandepitte is het grootste slachtoffer.
Als schepen van Kortrijk wil ik dat een einde komt aan die miserie.
De bewoners van het Albertpark werden door de Waterwegen lang genoeg aan het lijntje gehouden. Ik wil geen schepen van loze beloften zijn.

Wout Maddens
Schepen van Stedenbouw

Dit bericht is geplaatst in Lezersbrieven. Bookmark de permalink.