14 oktober (2)

Beste Jarretel !

Afgelopen maandag hielden wij een geslaagde actie voor een leefbare buurt. Het stadsbestuur liet ons echter in de kou staan.

De moskee beschikt vandaag nog niet over de nodige vergunningen. Er staat ons dus, in komende maanden, een lange procedureslag te wachten.

Zondag zijn het verkiezingen en we moeten durven keuzes maken. Wij kunnen vandaag alleen rekenen op de steun van kopman Wouter Vermeersch, buurtbewoner Jacques Demeersseman en hun ganse ploeg. Vlaams Belang staat ons bij met raad en daad en levert ook de noodzakelijke juridische ondersteuning. Daarom roepen wij op om zondag Vlaams Belang te stemmen zéker voor de gemeenteraad in Kortrijk zelf, maar ook voor de provincie (de provincie is verantwoordelijk voor de subsidies aan moskeeën en de vergunningen in beroep). Met uw steun krijgen zij een krachtige stem om dit waanzinnige project nog te stoppen. Want het is vandaag nog mogelijk om de vergunningen tegen te houden.

Geen Megamoskee in Kortrijk !

Actie leefbare buurt

MAANDAG werden we door Van Quickenborne, N-VA en De Coene in de kou gezet voor 'nieuwe Kortrijkzanen'.ZONDAG presenteren we hen de rekening in het stemkotje! ?GEEN MOSKEE IN ONZE BUURT! ?

Slået op af Geen megamoskee in Kortrijk i Onsdag den 10. oktober 2018

 

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in Lezersbrieven. Bookmark de permalink.