14 oktober (1)

Zondag stemmen voor Team Burgemeester?

Gewoon doen!

Beste Jarretel !

Nu zondag 14 oktober 2018 moeten we met z’n allen naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te verkiezen. Zoals u weet, trekt Open Vld Kortrijk samen met onafhankelijken naar de kiezer onder de naam Team Burgemeester. U kan al onze liberale mandatarissen terugvinden op de stemcomputer onder lijst 7.

We doen dat omdat we de kiezer willen overtuigen van ons sterk, lokaal project. We willen van Kortrijk de beste stad van Vlaanderen maken en we hebben een goed idee over hoe het Kortrijk van morgen eruit moet zien.

Als voorzitter en als lijsttrekker willen we u dan ook vragen om onze mensen voluit te steunen. Ze hebben knap werk geleverd de voorbije 6 jaar en ook de nieuwe kandidaten hebben hard gewerkt aan deze campagne. U doet ze een groot plezier door de bolletjes van alle 41 kandidaten te kleuren: zo zien zij ook hun persoonlijk stemmenaantal stijgen.

We nodigen u tot slot uit om de verkiezingsuitslagen live te volgen samen met ons. U bent zondag 14 oktober vanaf 18 uur welkom in Hotel Damier (Grote Markt 41). Graag een seintje als u erbij bent.

Hopelijk kunnen we er opnieuw 6 jaar voluit voor gaan. Alvast bedankt voor uw vertrouwen en uw stem.

Met liberale groeten,

Maarten Vander Stichele – voorzitter Open Vld Kortrijk
Vincent Van Quickenborne – burgemeester en lijsttrekker Team Burgemeester

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in Lezersbrieven. Bookmark de permalink.