Site Ballegeer

Beste Jarretel,

Een gunstig briesje op de promenade des Anglais en een toevallige ontmoeting met een Kortrijkse inwoner die echt correcte “inside” informatie heeft. Dit alles bracht mij dicht bij een schandaal in de Kortrijkse politieke wereld.

Laat de bevoegde schepen Wout Maddens antwoorden op volgende vraag : “waarom al dat gefoefel in de zaak rond het Sint-Janshof en op de site Ballegeer in Kortrijk ?”

Geleidelijk aan krijg ik meer duiding in dat alles. Er begint daar in de omgeving van de Slachthuisstraat en de Pluimstraat een serieuze politieke stank op te komen. Tijd dus voor Bonavonture om even terug te komen naar Kortrijk. Natuurlijk past dat perfect in mijn schema, ik moet ook terugkeren omdat ik mijn kiesplicht moet komen vervullen.

Moest ik tot de Kortrijkse politieke wereld behoren, dan zou ik iedereen toch eens aanraden om het dossier rond die omgeving zwaar uit te spitten.

In feite wil ik deze wijk de tijd van mijn relatief korte verblijf in Kortrijk gebruiken om met een aantal betrokken spelers van dit onsmakelijke verhaal te praten over bovenvermelde dossier.

Wie weet.. misschien komt dan met betrekking tot deze onsmakelijke zaak de volledige waarheid heel snel aan het licht, maar dan zeker met een geur van rotte vis.

Tot zondag in het stemkot,

Edgard Bonavonture

Dit bericht is geplaatst in Lezersbrieven. Bookmark de permalink.