Ahouna

Na het lijsttrekkersdebat in Aalbeke wist Mohamed Ahouna Jarretel te verrassen met een interessante mening. Ruig en ongewis.

Ahouna : “Zeg maar Mohamed, ze heten allemaal zo bij ons. Naar verluidt heerst er een beetje consternatie over mijn uitspraken in verband met segregatie en apart zwemmen voor onze moslima’s. Kijk, mijn mening over moslima’s in zwembaden is de volgende : de overheid moet moslimvrouwen beschermen tegen het steeds driester wordende voyeurisme van witte mannen. Het is nochtans bij wet verboden. Muzelmannen doen dat uiteraard niet. Dus, geef moslima’s die gescheiden willen zwemmen de vrijheid om dat te doen. Daarom pleit ik ervoor dat de stad Kortrijk in alle zwembaden aparte zwemuren voor moslima’s zou inrichten. Tijdens die uren mogen geen mannen, ook geen redders, zich binnen een straal van drie kilometers van de zwemkom bevinden. Alleen vrouwelijke redders zijn toegelaten. Voor transgenders en voor zij die het nog niet weten tot welk geslacht ze willen behoren, geldt een veiligheidscordon van vijfhonderd meters. Het hele gebouw moet afgesloten van de buitenwereld zijn. De cafetaria moet toe zijn en de ramen geblindeerd. Ook alle camera’s moeten uitgeschakeld zijn. Eventuele gaten in de kleedcabines moeten met gewapend beton toegemetseld worden. Daarenboven moeten onze moslima’s zich in een boerkini naar keuze in het zwemwater kunnen begeven. Het zwembad moet boerkini’s in alle maten en kleuren gratis ter beschikking stellen voor het steuntrekkend moslim lompenvolk dat minder dan duizend euroots per maand toucheert. Na de onthullingen over geboorde gaten in de kleedcabines van het Magdalenazwembad is de maat vol. Deze schandelijke onzedelijkheden tonen staalhard aan welke perverten er bij de witte goddeloze mannen in Kortrijk rondlopen. We kunnen niet streng genoeg optreden tegen de Westerse decadentie en uitwassen van de zogenaamde liberale democratie. Eenmaal we als moslims aan de macht zullen zijn, ik schat over twintig jaar, zullen we paal en perk stellen aan het geleuter over gelijkheid van man en vrouw, scheiding kerk en staat, homo- en tutti quantirechten, vrijheid van gedachten, vrije meningsuiting, vrijheid van godsdienst, liberale democratie, mensenrechten en de noodlottige santenboetiek van zogenaamde Westerse waarden en normen. Kortom, we zullen die hele Verlichting terugsteken waaruit ze gekomen is, de middeleeuwen. Ik wil nog meegeven dat ik moslim ben, maar niet elke vrijdagmiddag het gebed en de preken in de moskee bijwoon. Atheïsten vinden dat vreemd, maar in de islam is het gebruikelijk dat gutmenschen zoals ik, die zich inzetten voor de samenleving, in de politiek zitten en werken van barmhartigheid doen, vrijgesteld zijn van erediensten en gebeden. Vijf keer per dag mijn matten naar het Oosten uitrollen en plat op de buik gaan liggen met mijn kont in de lucht, mijn lenzen zoeken, zoals godsloochenaars kwaken, dat hoef ik dus niet te doen. Oef. En verder kan ik u zeggen dat de megamoskee van vijf miljoen aan de steenweg naar Brugge er komt. We hebben lange armen tot bij politiekers, rechtenmannen, Filip en Mathilde en juges op alle niveau’s. De welwillende medewerking van onze burgemeester, bijgestaan door het dociele schepentje Kelly Detavernier van de Vlaamsche Nazionalisten en Woutje Maddens, de meid voor alle werk. Gewichtigdoener Maddens wil na Quickie burgemeester worden, maar dit terzijde. Vincent kent veel juges en als verstokte Belgicist zit hij regelmatig op de schoot van het Koningspaar. We verwachten elke vrijdagmiddag duizend achthonderd gelovigen tot uit Noord-Vrankrijk. Van Quickenborne schonk ons het terrein van Mewaf voor autoparking, waarvoor dank. Hij rekent dan ook op onze stem. Hij krijgt ze. Waar we de miljoenen vandaan halen is een privézaak, van Saudi-Arabië, kan zijn, so what ? De katholieken krijgen toch ook miljarden van de pedofielenklieke uit Rome ?  De verbouwing zal pas beginnen na de verkiezingen van volgend jaar natuurlijk. By the way, dezulken die mij willen beschuldigen van het wegvluchten van een autoaccidentje wil ik de mond snoeren. Roddel. Laster. Leugens ! Scherts ! Laat de neonazi’s Vermeersch en Demeersseman en hun lagere middenklassers nu maar opkomen met hun gezeik en hun quenelle. Wij staan paraat met 5.780 Kortrijkse muzelmannen plus al hun vrouwen en kinderen. Kortrijk is groot, maar Allah de grootste! Ik voel me wel prettig. Dankzij mijn postje in de politiek, in de nabijheid van de burgemeester, geniet ik allerlei voorrechten en profijtjes. Maar tussen de baardapen en kunstluizen van het Kortrijks subintellectueel en artistiek milieu van Buda kunstencentrum voel ik mij niet thuis. De moskee is mijn enig toevluchtsoord in tijden van maatschappelijke en politieke vervolging. Uitsmijter, wij muzelmannen mogen wel toekijken hoe de witte vrouwen half naakt zwemmen, haha. Op naar 14 oktober !”

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in Humor. Bookmark de permalink.