SP.A

PERSARTIKEL

SP.A voor 100 procent voor Kortrijk

07 september 2018

Met Nonkel Obama en op een lekker stukje taart. Zo stelde SP.A Kortrijk haar 41 kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen voor. Zeventien onder hen komen uit de deelgemeenten, 24 kandidaten komen uit Kortrijk zelf. “Wij gaan voor de volle 100 procent voor Kortrijk”, stelde lijsttrekker Philippe De Coene.

Voor de bekendmaking van de lijst had SP.A Kortrijk namelijk een speciale taart laten maken waarop de afbeelding van alle kandidaten staat. “We combineren zowel mensen met ervaring als jong talent”, stelde lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Philippe De Coene. “Maar ook mensen met diploma’s die een hecht team vormen met werkmensen. Verzorgers en zelfstandigen. Vrijzinnigen en gelovigen.”

“Met SP.A willen we ook de komende zes jaar mee de stad besturen en van Kortrijk een progressieve stad in Vlaanderen maken. Ons engagement is dan ook ‘100% Kortrijk’”, aldus de lijsttrekker die daar meteen de nodige uitleg aan toevoegt. “Het gaat om de volledige beschikbaarheid voor de stad, maar ook om daadkracht en grondige aanpak.” Daarmee wil de partij benadrukken dat uitvoerende mandatarissen zich in eerste instantie 100 procent concentreren op hun beleidstaak en niet cumuleren, dit is er nog een andere politieke bezigheid op na houden. Daarnaast belooft de partij slechts punten op te stellen voor projecten waar men zich honderd procent voor kan inzetten. “Armoedebestrijding, Kortrijk speelstad en Kortrijk Fietst”, aldus nog Philippe De Coene.

De lijst: 1. Philippe De Coene; 2. Nawal Maghroud; 3. Bert Herrewyn; 4. Axel Weydts; 5. Tine Soens; 6. Maxim Veys; 7. Billy Buyse; 8. Hayat Achrifi; 9. Sigrid Depraetere; 10. Joost Bonte; 11. Lieselot Devroe; 12. Broos Claerhout; 13. Johan Verniest; 14. Sarah Ben Chikha; 15. Jan Desmet; 16. Heidi Tiebergyn; 17. Tomas Bulcaen; 18. Martine Vandeghinste; 19. Frank Holvoet; 20. Frank Derycke; 21. Emile Declercq; 22. Sarah Verbrugghe; 23. Renzo Clevers; 24. Debby Nuttin; 25. Nancy Desmet; 26. Christine Deprez; 27. Kenzy Dekimpe; 28. Nonkel Obama; 29. Younes El Haddaji; 30. Chifa Omari; 31. Jason Lebon; 32. Pieter D’Haene; 33. Inge Platteeuw; 34. Deborah Vandenbussche; 35. Machteld Cambier; 36. Hilde Van Maele; 37. Luc Lebon; 38. Sliman You-Ala; 39. Hilde Overbergh; 40. Mario Craeynest; 41. Marc Lemaitre.

(TVK/AXV)

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in persberichten. Bookmark de permalink.