Moniek (2)

Beste,

Als antwoord op uw (ludiek?) bericht op uw blog Jarretel van Kortrijk wil ik alsnog reageren.

Ik heb Moniek Gheysens opgenomen op onze lijst Team Burgemeester omdat zij een zeer ervaren politieke kracht is en tijdens haar 18 jaren in de gemeenteraad enorm veel gedaan heeft om onze stad op artistiek en algemeen cultureel gebied op de kaart te zetten. Dat was nodig. Moniek heeft nu de 21ste plaats aanvaard omdat zij zich als 68-jarige dynamische vrouw bijlange nog niet afgeschreven voelt. Zij zal zeker weer verkozen worden. Ik heb alle respect voor haar, ik dank haar voor haar vernieuwde inzet en wens haar alle succes toe.

Vriendelijke groeten,

Vincent Van Quickenborne
Lijsttrekker Team Burgemeester

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in Lezersbrieven. Bookmark de permalink.