Open & Bloot

Beste Jarretelle,

Na de grappen over Mijnheer Boorman kan de leute niet meer op. Nu in Qlown Town : Open VLD wordt Open & Bloot.

In Poepkapelle hebben ze nu een Schepen van Blote Affaires. Uiteraard zou onze Quacky (ne Quicky die zodanig veel kwakkels begaan heeft, dat ze hem nu Quacky noemen), dat ook graag introduceren in de Nude-Bar van Qlown Town. In zijn entourage beweren er zelfs dat hij aanwezig was in Poepkapelle, maar dit is niet zeker, omdat de persoon, die in aanmerking komt op de beelden een kopvod draagt. Uiteraard gejuich op de banken van NV-A (ferm fris bier).  Eén mevrouw van steen eist dat alles met een kopvoed geschiedt. Na een hete zomer wordt het nog een hetere nazomer.

Didier Naeyaert,
Lijstneuker van het “Team Open & Bloot”

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in Lezersbrieven. Bookmark de permalink.