Rood worden


INGEZONDEN STUK

A MOSQUE OR NOT ? THAT’S THE QUESTION !

Onze koninklijke hoogheid Philippe De Coene, armoedzaaier met grootheidswaanzin, is verbazend stil in verband met de megamoskee. Nochtans is hij de motor en promotor van het idee, als herinnering aan zijn buurman A. B., IS-strijder.

Toch enkele vraagjes over uw politieke gedrochten in Kortrijk.

1.Uw vertrekpremie als parlementslid bedroeg € 198.000. Ik citeer u: ”Als het zover komt , deel ik eerlijk mee wat ik doe. Ik wil geen poenpakker zijn.” Bij de socialisten ?

2.Als voorzitter van de raad van bestuur van AZ-Groeninge hebt u een ingenieur als technisch directeur, vervangen door een juriste. De technische uitrusting maakt toch integraal deel uit van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan de patiënten? In een bepaalde kamer ontbrak zelfs een optische rookmelder.

3.Waarom werken zoveel ongeconventioneerde geneesheren in het AZ-Groeninge ?

4.Door het ontwijken van de financieringsmargeregels zal de volgende coalitie de begrotingswaanzin mogen slikken door bijkomende leningen in 2018. De totale schuld van het OCMW wordt € 42.579.300 of een stijging van 91 %.

5.Het “Armenparadijs” VORK genoemd, kost 7.6 miljoen €. Het kan toch maar komen uit de bovenkamer van iemand die nog niet in staat is “Het Textielhuis” break-even te laten draaien. Is dit de financiële graftombe van Kortrijk ?

6.Nog enkele “caprices de dieux Philippe” : Scala: 2.5 miljoen €, Libel of het seksbos: 378.000, cowboy Henk: 500.000 en een duiventil van 100.000. Maar het Broelmuseum wordt wel gesloten.

7.Het regent bouwklachten in de vernieuwde sociale wijk de Venning door de keuze van onbetrouwbare aannemers door het OCMW.

8.Door faling van de bouwaannemers van sociale woningen in Kortrijk, (Wetteren? en Denderleeuw?) draait het OCMW Kortrijk op voor 1.52 miljoen €.

9.Het doortrekkersterrein voor vliegende roversbenden kost uiteindelijk 1.36 miljoen €, zijnde € 64.726 per standplaats i.p.v. € 6.250. De prijs van een halve bescheiden woning.

10.Welke maatregelen neemt u tegen allochtonen die bij het OCMW aankloppen voor financiële steun en toch een eigendom bezitten, maar gebruik maken van dubbele registratie?

Gelukkig kunt u niet meer rood worden. Daarenboven schreef Caesar :”Onder de Belgen zijn de sossen de grootste graaiers, voor hen is het zelfs cultuur: graaicultuur. SP. a blijft geloven in de klassieke recepten: geld rondstrooien, middelen en overheidspersoneel, (gemeenschapswerkers, welzijnswerkers, sociale infrastructuur en voorzieningen) opgejaagd door Groen.

Didier Naeyaert,
ex-rode vakbonder die salonsocialisten kotsbeu is en voortaan stemt op een partij in zijn eigen belang.

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in Ingezonden Stukken. Bookmark de permalink.