Steve

Eerstdaags vanuit de kelder van de ‘Sherlock Holmes’ in Ieper.

Underground babbel met Steve Vanneste, de vogelvrij verklaarde politieke crimineel van Qlown Town. Medestanders en tegenstanders doen hun duit in het ‘most wanted’ zakje.

Zelfverklaarde toekomstig schepen Wouter Allijns (VLD) : “Als zeer gewaardeerde Kortrijkse politieke moraalridder wil ik het verst gaan in mijn veroordelingen en bemoeienissen met kandidaten op andere kieslijsten. Die Vanneste is een politieke crapuul, een racist buiten categorie en hij moet stante pede van de Vlaams Belang lijst verdwijnen. En met hem ook die Demeersseman met zijn Quenelle. Ik ga daar persoonlijk voor zorgen.”

Ook gemeenteraadsvoorzitter Piet Lombaerts (N-VA) out zich als onbevlekte witte ridder : “Jammer genoeg heb ik geen wettelijk middel om die haatzaaiende racist Vanneste uit de gemeenteraad te zetten. Maar er is nog een andere methode en die ga ik nu niet verklappen. Maar buitenzetten zal ik hem, desnoods met àlle middelen. Alle.”

“Lombaerts vergeet dat hij zelf met een geboren en gespogen racist in zijn rangen zit, Maarten Seynaeve, de beroemdste overloper en opportunist uit de Kortrijkse geschiedenis. Ik ga eens een boekske over hem opendoen, wacht maar tot in september.” (Wouter Vermeersch)

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in Geen Verzinsels. Bookmark de permalink.