Voorakkoord 2012

Beste concullega,

Even serieus nu.

Het reilen en zeilen in de Kortrijkse politiek houdt ons beiden dag en nacht bezig. Ik ernstig en kurkdroog, u doet het vlijmscherp spottend, absurdistisch, met een lach en een traan.

Onlangs plaatste ik op mijn KW weblog een bericht over het voorakkoord dat in juli 2012 gesloten werd tussen de partijen van de zogenaamde ‘stadscoalitie’, namelijk VLD, N-VA en SP.a.
Dat is geen roddel, maar een feit dat door bronnen uit de betrokken partijen bevestigd werd.

Daarop verscheen op uw blog een bericht van een zekere Edgard Bonaventure, (zeker een schuilnaam), volgens mijn informatie een personage uit de kringen van de Kortrijkse N-VA. Wie anders ? ‘Bonaventure’ bevestigde hierin het akkoord met de namen van de ondertekenaars : Van Quickenborne, Maddens (VLD), De Bruyne, Scherpereel (N-VA), De Coene en Weydts( SP.a).

Nu de verkiezingen naderen wil ik de daglichtschuwende affaire van het voorakkoord uit 2012 oprakelen en grondig uitspitten, zo mogelijk meer te weten te komen over de inhoud van dit voorakkoord en daar vóór 14 oktober iets mee doen.

Vincent Van Quickenborne, een leugenaar zoals Kortrijk nog nooit gekend heeft, heeft het voorakkoord altijd en tot vlak voor de verkiezingen van oktober 2012 staalhard ontkend, en zelfs een paar dagen na de verkiezingen bij Tom Lenaerts in De Kruitfabriek en bij Christophe Deborsu. Ik zoek uit of er daar nog beelden van terug te vinden zijn en ik hou u op de hoogte.

Mijn vraag aan u is de volgende : kunnen wij samenwerken om dit voorakkoord te berde te brengen (afgesloten op 11 juli 2012 ten huize van advocaat Filip Daem, voorzitter N-VA Wevelgem) in de aanloop van 14 oktober ? U hebt goede connecties in het Kortrijks politiek milieu, zeker in de N-VA middens, en ik weet dat daar mollen aan het werk zijn, gefrustreerde en losgeslagen individuen die er alles aan doen om de Kortrijkse N-VA de grond in te boren. Het is nu hét moment om over deze duistere gang van zaken in de Kortrijkse politiek nagels met koppen te slaan.

Laten we zand gooien over onze meningsverschillen en ruzies uit het verleden en samen aan één zeel trekken om de Kortrijkse politiek te zuiveren van leugens en samenzweringen en op een hoger niveau te brengen.

Is dat niet onze missie en onze enige reden van bestaan ?

Met concullegiale groeten,

Kortrijkwachter,
Over het reilen en zeilen in de Kortrijkse politiek

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in Geen Verzinsels. Bookmark de permalink.