11-juli akkoord 2012

Beste Jarretelle,

Naar aanleiding van het artikel van Kortrijkwatcher Frans Lavaert kan ik u bevestigen dat op 11 juli 2012 ten huize van advocaat Filip Daem te Wevelgem een 6-tal louche heren een overeenkomst hebben ondertekend, net zoals door de heer F.Lavaert beschreven. Het door roodgekleurde Axel Weydts, Philippe De Coene, de gele Rudolphe Scherpereel, Marniek De Bruyne en blauwselblauwe Vincent Van Quickenborne en Wout Maddens in bijzijn van meester Filip Daem uit Wevelgem getekende document zou zich ten huize van voorzitter Geo Verstichel van Kortrijk Voorwaarts bevinden.

Geo Verstichel wil dit, met zijn typisch gekende cynisch lachje, niet bevestigen of ontkennen. Dus is het waar.

Maar F D en T L (de niet lokale pers dus) zouden maar wat graag een gesprekje met Geo voeren over juli 2012 in Wevelgem.

Met Vlaamse groet uit La Douce France en tot hoors,

Edgard Bonavonture

“Ik heb het aanbod van de Kortrijkse CD&V om een voorakkoord te tekenen geweigerd. Als je respect hebt voor de Kortrijkse kiezer, dan doe je zoiets niet. Het is aan de kiezer om zondag te beslissen wie Kortrijk moet besturen.”
(Vincent Van Quickenborne, 10 oktober 2012)

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in Lezersbrieven. Bookmark de permalink.