Kahina

Kahina Aksil op Kortrijkse N-VA-lijst

Kahina Aksil (34) is mama van 4 kindjes en woont in de Wulverikstraat in Bissegem. Vanaf september is Kahina voorzitter van de ouderraad van de Sint Theresiaschool.

N-VA kopvrouw Kelly Detavernier uit het gehucht Mariadorp wordt nat van opwinding : “Kijk, van diepe gedachten heb ik helemaal geen last. Maar nood breekt wet. Want als ik aan iets een grotere hekel heb dan aan politieke hoogdraverij, dan is dat aan het gezemel over het verschil tussen Vlaemsche en allochtone vrouwen die hun geloof kwijt zijn geraakt. Wat een flauwekul zeg ! Welnu Kahina is Arabisch voor tovenares. In het Berbers is dat Kahya en in de 7de eeuw was zij een fanatieke religieuze leidster die er niet voor terugdeinsde om hoofden van ongelovigen en christenen af te hakken. De Bissegemse Kahina daarentegen is geen religieuze leidster, laat staan een hoofdenafhakster. Nee, de Bissegemse versie is een ferme madame zonder kopvod die weliswaar haar geloof verloren heeft, maar daarom nog niet tot hel en verdoemenis veroordeeld is. Geen moslamiste pur sang dus en daarom mag ze van leider Axel Ronse op onze kieslijst prijken. Wij van de Vlaemsche Nazionalisten zijn niet tegen moslima’s, maar er ook per se niet voor. Met de hete adem van politieke psychopaat Steve Vanneste en andere anti-muzelmannen hijgers in onze nek, we zijn niet zot hé. Met de moslamieten uitspuwende Vlaemsche Belangers en de gepatenteerde moslimjager Wouter Vermeersch op ons dak, moeten we op onze tellen passen. Er wonen veel racisten en negationisten in onze stad en in de Wolvendreef huist een Kortrijkse afdeling van de KKK. Namen kan ik niet noemen. Kahina nu is gekend als één van de drijvende krachten achter de oproep voor een veiligere oversteekplaats aan de Oudenaardsesteenweg ter hoogte van de Sint Theresiaschool. Eerst wou schepen Weydts daar niet op ingaan, zelf heeft de aanhanger van de herenliefde geen kinderen, zodus van een dood of gekwetst kind meer of minder aan de Kortrijkse schoolpoorten ligt de spelmaker niet wakker. De stamboomsos houdt zich liever bezig met dure palen van 27.000 euroots zonder btw om velo’s te tellen, terwijl die door doppers, asielzoekers, transmigranten, vrijgelaten Syriëstrijders en gepensioneerden gratis geteld kunnen worden. Kahina is een ferme, frisse en fiere madam waar geen enkele Kortrijkse madame kan aan tippen. Ze noemt zich zelfbedruipend omdat zij zonder tussenkomst van wie dan ook, erin geslaagd is schepen Weydts bij de bok te zetten, door minister Weyts zonder d voor haar kar te spannen, die vrijdag overgegaan is tot het plaatsen van knipperlichten aan de oversteekplaats. Kahina gaf meteen een heel nieuwe draai aan de begrippen fier, flink, ferm en fris.”

Ook lijsttrekker Axel Ronse kraait zijn emotie uit: “Ik leerde Kahina kennen omdat ze mij enkele weken geleden tijdens die zwoele dagen uitnodigde om bij haar thuis te komen barbecuen. We waren alleen met ons tweetjes en de walm van de ferm gebraden zwijnenkoteletten en vette derms vulde heel Mariadorp. Heerlijk, gezellig, ferm, uitbundig, frivool en biologische Sancerre van wijnhuis Declerck. Niets dat Kahina aan haar donkere en religieus verleden deed denken. Integendeel, ik had moeite om mij te beheersen en mijn handen thuis te houden, wat zelden gebeurt thuis. Als afleiding dacht ik aan de noodlottige avonturen van Weinstein en meteen was de goesting over. Toen hadden we het over koetjes en kalfjes en over de Kortrijkse politiek. Bij mijn coming-out als Vlaemsch Nazionalist zag ik dat Kahina overstag begon te gaan. Na de derde fles biologische Sancerre van Declerck begon ze te sidderen, te zweten, te stotteren, rood aan te lopen en twinkelingen verschenen in haar karbonkelogen. Onmiskenbare signalen om tot de aanval over te gaan. Ze gaf zich aan mij over, ik bezat haar, zij het alleen platonisch en politiek. Ik weet dat ik een mooie jongen ben, een nieuwe man zelfs, en veel bijval geniet in kringen van transgenders en bij sommige uitheemse vrouwen die van hun geloof gevallen zijn. Ik had raak geschoten. Kahina, ze knikte hulpeloos van ja, viel in mijn armen en kuste mij op het voorhoofd. We zouden samen hard aan onze politieke relatie werken. Arrghh, ik was van mijn melk, kreeg ei zo na een kanjer van een erectie bij de gedachte dat ik haar burgemeester zal zijn. Hoe was ik toch onder de indruk van haar gedrevenheid, engagement en gewilligheid bij mijn eerste aanzoek voor een relatie, zij het politiek. Ze heeft een ferme relatie met de schoolgemeenschap, verder moet het voorlopig niet. Ik ben blij zo’n frisse madame aan boord van onze N-VA lijst te verwelkomen. Love Kahina !” besluit de kandidaat-burgemeester.

Kahina Aksil, zeer bescheiden, maar to the point : “Ik wil alle misverstanden en roddels de kop indrukken. Mijn relatie met Axel is niet religieus, nog minder amoureus of lichamelijk, al kan ik niet versteken, het is een beeldschone jongeling. Ook Kelly is gek van hem, maar voegt er enigszins droefgeestig aan toe dat Axel niet alleen bij schone madammen goed in de relatiemarkt ligt. Vraag het maar aan Axel Weydts gniffelt Kelly mysterieus.  Ik ga me nu platonisch en politiek verder engageren want alle Kortrijkse kindjes verdienen een verkeersveilige schoolomgeving. Ik kies voluit voor de N-VA want ook integratie is voor mij een belangrijk speerpunt. By the way, die Steven Lecluyse lijkt mij ook op velerlei gebieden een echt buitenbeetje, ja een Casanova. En zo’n ferm gespierd atletisch lichaam van al dat lopen en die priemende ogen zeg ! Is hij al getrouwd ? Ik ben met mijn achterwerk in de politieke boter gevallen, dat is duidelijk. Jammer van die twee aartslelijkaards Michel D. en Filip Dh., kunnen zij er niets aan doen? Oh ja, Jan Dhaene informeerde ook al naar mijn smartfoonummer en of ik sauna’s bezoek. Jan is weer single, klopt dat ? Ik ga een leuke tijd tegemoet. De N-VA zet stevig in op het feit dat we allen fier moeten zijn om Kortrijkzaan te zijn. Dat spreekt me enorm aan.”

14 oktober wenkt !

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in Geen Verzinsels. Bookmark de permalink.