Jamal (2)

In Qlown Town is het stil bij de politieke partijen, maar dat is niet het geval bij Kortrijk Voorwaarts !

Er is altijd iets aan de hand, zit er een haar in de boter, haakt er iemand af, of vliegt er iemand de straat op.

Kortrijk Voorwaarts neemt bij monde van Geo Verstichel, voorzitter en Dirk Dupont, alias Dirk Pot, lijsttrekker, akte van de onverenigbaarheid van de middeleeuwse zeden en gewoonten en de standpunten van Jamal inzake homoseksuelen, vrouwen, Hollanders, Joden, negers en de zedenpreken van Catherine Waelkens. Verder zijn de extravagante ideeën van Jamal over de manieren van handel drijven, over illegalen zonder papieren en over belastingen ontduiken onverenigbaar met de libertijnse en ethisch progressieve beginselen van Kortrijk Voorwaarts. Als kandidaat voor Kortrijk Voorwaarts voor de komende gemeenteraadsverkiezingen stond Jamal op plaats negen, maar dat is passé. Jamal ligt buiten.

Geo Verstichel : “De stellingname van Jamal op Facebook in verband met de sluiting van de Rahman Supermarket in de Zwevegemstraat wordt noch door Kortrijk Voorwaarts zelf, noch door de kandidaten van Kortrijk Voorwaarts voor de komende gemeenteraadsverkiezingen onderschreven. Het was de druppel die onze ketel deed overlopen. Veel hebben we verdragen van die kerel, te veel ! Ten einde raad wou onze vrouwelijke kandidaat van plaats twee zelf de handen van Jamal niet meer schudden. Zij heeft veel geleden. En ik ook.”

Daarop heeft Jamal godslasterend de deur hard achter zich toegeslagen, nadat hij door Verstichel en Pot voor middeleeuwer, ruziestoker en godsdienstfanaticus werd uitgescholden.

Statler Verstichel vervolgt: “Kortrijk Voorwaarts betreurt dit incident, maar laat de moed zeker niet in de schoenen zakken. Wij gaan met volle goesting op zoek naar een nieuwe excuusallochtoon, namelijk een muzelman pur sang uit Atakwa en de nieuwe Grote Moskee van vijfduizend en half vierkante meters aan de Brugsesteenweg. Een muzelman die plaats 9 op de lijst de nodige glans zal geven. Een djellaba moet niet, maar het kan. Marniek Waldorf De Bruyne, getraind en gestaald in vele bootcamps, zal dit varkentje wassen. Wij rekenen op de stem van duizenden Kortrijkse muzelmannen, we willen verbinden en samen werken aan een nog warmer Kortrijk waar niet alleen verlichte, maar ook onverlichte godsdiensten een plaats hebben. U hoort nog van ons. We mikken op 4 zetels.”

14 oktober wenkt !

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in Satire. Bookmark de permalink.