Zalig Paasfeest !

BERICHT AAN DE BEVOLKING

Zondag 1.4.2018 is het O.C.M.VV uitzonderlijk open voor mensen die een GRATIS infibulatie of een clitoridectomie wensen te laten uitvoeren. Dit is een initiatief van V. Van Quickenborne, de toekomstige Imam van de nieuwe megamoskee in Kortrijk. Nog zijn gage bespreken en alles is kits. In het kader van dit perspectief wordt hij nu graag aangesproken als de Abou Jahjah Cortoriacum of van Kortrijk.
Ph. De Coene (  opleiding wiskunde van Freya V.D.B. ) zorgt voor de financiering. Hij doet daarvoor beroep op het Zilverfonds, teneinde de financiële put van het armenpaleis in de Doornikstraat niet te moeten spreiden over 100 Jaar.

Zalig Paasfeest ! Of mag dat ook al niet meer ?

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in Ingezonden Stukken. Bookmark de permalink.