Water pijpen in Qlown Town !

 

Qlown Town overspoeld door waterpijpers !

Wat is een Sishabar ?

Een shishabar is een afspanning waar geïntegreerde Arabieren, Avaren, Turken, Turkmenen, Bergturken met grote snorren en andere nazaten van de Hunnen samenkomen om een shisha te smoren. In schoon Vlaams : een waterpijp. Het interieur oogt ontspannen en de waterpijpers vleien zich gezellig neer in kitscherige loungezetels van de Weba. Vrouwen zijn niet toegelaten. Voor hen zijn er dan weer bars met rode lampen. De shisha lounge wordt gezien als een plek om te socializen, om de multicultuur te omarmen en om de sociale cohesie tussen moslamieten, soefieten, alawieten, druzen, wahabieten en afstammelingen van de Hunnen te versterken. Ze roken waterpijpen dat horen en zien vergaat, in een sishabar, omdat ze mordicus willen vasthouden aan hun middeleeuwse tradities, normen en waarden, gebruiken en cultuur. De klassieke waterpijp komt uit de echte waterpijplanden Turkije en Egypte.

Is er sprake van hygiëne in zo’n waterpijpersbar ?

Bijlange niet natuurlijk. Veiligheidsadviseur van de burgemeester Maarten Vander Stichele houdt zich niet in, hij weet er àlles over : “Er is daar helemaal geen hygiëne en dat is ook nergens voor nodig. De waterpijp wordt van mond tot mond doorgegeven en iedereen lurkt urenlang aan dezelfde waterpijptuit. Van besmettelijke ziekten trekken die zongebruinde exoten zich geen fluit aan. Wanneer tyfus, de pest, schurft, cholera, tbc, syphilis, priapisme, impotentie, de druiper aan hun fluit of wat dan ook uitbreekt, staat onze geneeskunde gratis tot hun dienst. En dat weten ze maar al te goed, de slimmeriken. Zodus.”

Wordt water pijpen binnenkort in Kortrijk verboden ?

De Kortrijkse gemeenteraad buigt zich maandag aanstaande over het voorstel van Vander Stichele om er korte metten mee te maken. De waterpijpbars moeten toe. TOE !

Mijn waterpijp

In Kortrijk zijn er nu twee shishabars: de Carrément in de Papenstraat en de Carthago-Hannibal in de Budastraat. Maarten Vander Stichele kreeg van burgemeester Van Quickenborne de opdracht om de zaak van de shishatenten te onderzoeken en een kordaat voorstel op papier te zetten om de grote kuis te houden en paal en perk te stellen aan die stadskanker.

Maarten : “Weet ge, shisha bars verspreiden zich over de stad Kortrijk als kwaadaardige virussen en daar wil ik een regelrechte oorlog tegen ontketenen. De Carrément in de Papenstraat bijvoorbeeld was vroeger een hippe homotent voor de betere homostand, de Kortrijkse homo beaumonde had er haar headquarters met druk bezette darkrooms waar de hygiëne top was. De goede naam en faam trok ook al eens oude textiliens uit de Wolvendreef aan die er hun tijd kwamen verdrijven, op jacht naar jonge knapen. Een notoire Kortrijkse schepen van die obediëntie was er eveneens kind aan huis en als schepen, hij niet alleen. En tot wat is die goeie ouwe homotent nu gedegenereerd ? Juist, tot een waterpijpinstelling met waterpijpers pur et dur, terwijl ze, veelwijvers vooral, aan de cannabis- of cocaïnepijpen lurken, hun kopvodvrouwen in hun achterkeuken met de karwats onder de knoet houden. In de Budastraat hebben we dan de Carthago-Hannibal. De naam alleen al verraad heerszucht en veroveringsdrang zonder weerga, en dat er daar veel dingen niet pluis zijn. Op het eerste gezicht vredelievende waterpijpers, maar als ge ’t mij vraagt en ge vraagt het mij, gevaarlijke personages die onze stad willen verknechten, overleveren aan hun middeleeuwse religie en cultuur, dewelke niet compatibel is met onze liberale democratie, zoals Guy Verhofstadt, mijn grote leermeester, in zijn gloriejaren verkondigde. Het water pijpen wordt in onze stad te populair. Ook onze eigen onbezoedelde jongeren dreigen zich eraan over te geven en dat moet ten alle prijze stoppen. Trouwens, worden daar geen andere dingen gepijpt ? Mijn burgemeester en ikzelf zijn heel ongerust. Ge zult het zien, we gaan er met de grove borstel doorgaan.”

De populariteit van waterpijpbars merkten ze de laatste tijd ook bij de dienst Ondernemingen van schepen Scherpereel. De aanvragen voor nieuwe shisha’s stromen binnen als Leiewater. “De interesse om bijkomende shishabars op te starten blijkt dus levendig, wat laat vermoeden dat dit in de nabije toekomst wellicht ook dreigt te gebeuren. Ook ik ben er vierkant tegen. Ik heb toch liever homo- en transgenderbars, gok-en  hoerententen, casino’s, frietkoten, afhaalchinezen, coiffeuzen, pitta-en kebabbers,  hondenkappers, tatoeëerders en Johan Verniest, dan die waterpijpers met hun djellaba’s en ongewassen snorren. Ik moet ze niet. Ik ben voor de Lederhose”, aldus schepen Scherpereel.

Maarten Vander Stichele benadrukt dat er geen waterpijpsalons meer mogen bijkomen en dat de twee bestaande moeten sluiten.
Maarten : “Ik wil mijn redenering afmaken. Het is vijf na twaalven. Ze zijn niet zo onschuldig als ze lijken, integendeel, de misbruiken zijn niet meer te overzien. De fascinatie voor het kwaad zit in hun genen. Onder de mom van Arabisch theekranshuisje, waar er naar eigen zeggen alleen gewaterpijpt wordt met helmgras, hooi, suikerbietenloof, brandnetels, walvisbaleinen en gedroogde mierikswortel, wordt er in den duik zware alcohol, toebak, cannabis, heroïne, cocaïne, sassi, lachgas, aceton, nagellak, eau de javel, eau de cologne en terpentijn gerookt, gesnoven, gespoten, gedronken, opgestookt of ingeasemd. Bovendien wordt er niet alleen alcohol en eau de cologne gehesen, maar ook graanjenever gestookt. Waar mensen samenkomen moeten regels gerespecteerd worden, dat geldt ook voor arabieren en bergturken. Maar dat kunnen en willen ze niet. Niets aan te doen dus. Op de volgende gemeenteraad zal ik mijn anti-waterpijpenplan uit de doeken doen. Het einde van het water pijpen in onze stad is nabij. ‘Laat die dingen toch op hun beloop’ zuchtte Marc Lemaitre op de nieuwjaarsreceptie van zijn partij. Maar nee, ik ben geen soixante-huitard. Het tijdperk van de warrigheid, de georganiseerde onschuld en de goede bedoelingen is voorbij. Dit tijdsgewricht is er een van grote schoonmaak en een ordentelijke welvaartsmaatschappij. Ook onaangepaste muzelmannen en berg-en andere Turken moeten dat leren begrijpen. Wij in het Vrije Westen, hebben afscheid genomen van een ongezonde levensstijl. Dus, weg met water te pijpen en weg met de omarming van traditionele waarden van duizend jaar geleden. Mijn devies luidt dan ook : pijpen kan, maar water pijpen is een pijp te ver.”

Dat is Qlown Town !

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in Humor. Bookmark de permalink.