Jong en uitbundig

Gewelddadige allochtonenbende stationsbuurt wordt met de mantel der multiculturele liefde bedekt.

Burgemeester Van Quickenborne : “Een paar messensteken in de rug, et alors ? Wij zijn toch ook jong en uitbundig geweest?”

In de afgelopen dagen werd Qlown Town opnieuw opgeschrikt door diverse criminele feiten, met name afpersing aan het station, vechtpartijen, doodsbedreigingen tot een zeer zware steekpartij met tientallen messteken en een geperforeerde long, gepleegd op drie vrienden die zich in de uitgaandersbuurt hadden gewaagd. Allemaal gepleegd door illegaal allochtoon gebronzeerd of gespikkeld rapaille van alle slag en soort. De brutaliteiten en geweldplegingen houden niet op, het is wekelijkse kost in de omgeving van de statie en de uitgaandersbuurt. Kortrijkse jongeren durven ’s avonds na het invallen van de duisternis de straat niet meer op of ze bewapenen zich met pepperspray en met een dreigbrief van burgemeester Van Quickenborne en zijn vriend de procureur. De procureur zwaait met een zware reprimande, drie dagen cachot, de verplichte lectuur van het oeuvre van Michel Houellebecq en de plicht tot het helemaal uitkijken van de snuffmovies van een beruchte Vlaamse seriemoordenaar.

De agressieve en laffe aanvallen door allochtoon door de zon gebruind crapuul in Qlown Town staat niet op zich, maar kadert in een onophoudelijke reeks van geweld gepleegd door vreemd schorremorrie in de Kortrijkse binnenstad de voorbije jaren, met als voorlopig triest hoogtepunt de zeer zware vreemdelingengevechten in de Lange Steenstraat. De handelaren, Kortrijkzanen en bezoekers van de binnenstad waren in de zomer van 2016 getuige van een ware veldslag met riemen, baseballknuppels, voorhamers, bijlen, slagersmessen, schroevendraaiers, boomstronken en zelfs een machete van 2 meter lang. Ze sloegen en hakten erop los om te doden. Kortrijk is stilaan Noord-Afrika of Oost-Congo aan het worden, zei een notoire VLD-er (schepen in spe) die anoniem wenst te blijven en zwijgplicht heeft gekregen van de burgemeester.

Hierover aan de tand gevoeld door Vlaams Belanger Wouter Vermeersch reageerde burgemeester Van Quickenborne als door een wesp gestoken : “Vermeersch, ge zijt een leugenachtige nieweird, waarom zit ge nog niet achter de tralies ? Ge zijt een staatsgevaarlijke opruier, een gepatenteerde racist en ge tapt uit hetzelfde vaatje als de gewezen racist, uw voorganger Maarten Seynaeve, enkele jaren geleden. Pffft, een stuk of drie Kortrijkse vrienden die in het holst van de nacht een mes in de rug kregen, so what ? Welke trunten zijn dat ? Dat behoort toch tot het avontuur van het nachtelijk uitgaan ? Als ze daar al niet meer tegen kunnen en ze zijn toch niet dood ? In mijn jongelingenjaren deden we gewaagder exploten. In Gent en omstreken beleefden we fellere avonturen. Elke avond zopen we ons lazarus en trokken in groep erop uit om verdwaalde jonge meiskes langs de ringvaart op te sporen, achterna te zitten, te pakken te krijgen en de theorie van onze sekslessen aan de praktijk te toetsen. Ik moet bekennen, ik heb dikwijls op mijn muile gekregen, maar ook veel geneukt. Tegen onze nachtelijk uitspattingen en liederlijkheden werd nooit klacht neergelegd, integendeel, onze ouders vonden dat stoer en getuigen van opkomende volwassenheid. De klabakken hielden zich toen met serieuze dingen bezig. Dàt waren nog eens tijden, man ! De feiten waarover u hier komt zeiken zijn geïsoleerde fratsen, kwajongensstreken, kattenkwaad van jonge gasten die een keer uit de bol gaan. Ge moet ook een beetje hun cultuur en tradities verstaan en tolerant leren zijn. Ook besneden jonge gasten uit Noord-Afrika vertonen de aandrang om hun geslachtelijke opwellingen uit te testen op onze jonge meiskes en om Kortrijkse rivalen mores te leren, zij het met wapens uit hun eigen cultuur zoals baseballknuppels en machetes van 2 meters lang. De jongeren in kwestie zijn goed bekend bij mijn pandoeren, ze worden cultureel-filosofisch begeleid en gesteund door onze straathoekwerkers en door de gelijkekansendiensten van schepen De Coene. We laten de multiculturele jongeren hoe dan ook met rust. En ik benadruk dat de verschillende feiten niets met mekaar te maken hebben. Het gaat over multiculturelen uit alle windstreken : Marokkanen, Turken, Koeren, Albanezen, Macedoniërs, Bulgaren, Kosovaren, Afghanen, Kazakken, Mongolen, Witrussen, Oeigoeren, Congolese negers, enzovoort. Dat het bijna allemaal illegalen zijn, doet hier niets ter zake, dat zijn ook mensen. Ze amuseren zich op hun manier en wanneer daar al eens een messengevecht tussen zit, of een halve doodslag, ach, wie maalt daarover, behalve gij die de brave Kortrijkzanen opjut, racist tot in de kist die ge zijt. Scheer je weg. Kortrijkse jongeren moeten ’s avonds thuis blijven, naar een concert in St Maarten gaan of zich onderdompelen in de cultuur en geplogenheden van de multiculturelen. Is dat nu zo moeilijk ? Ik vind het een misdadige reactie van u om te pleiten voor de meedogenloze aanpak van door u zogenoemd vreemdelingengeweld. Scheer je dus weg, zeg ik. En nu moet ik naar mijn moeder om Beau af te halen. Nog een leuke avond aan de statie.”

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in Geen Verzinsels. Bookmark de permalink.