Brood en spelen (2)

Beste,

Hierbij wil ik reageren op een vals bericht op uw blog onder de titel ‘brood en spelen’.

Bovenaan het bericht staat mijn foto. Dat is ongepast, aangezien ik met het artikel niets te maken heb. Mag ik u derhalve vragen deze foto te verwijderen ?

Over de leugenachtige inhoud van het bericht wil ik duidelijk zijn : niets van wat daarin vermeld wordt berust op waarheid. Het zijn roddels om onze partij in een kwalijk daglicht te stellen. Er zit ook geen zogenaamde mol in ons bestuur. Blijkbaar lopen in Kortrijk mensen rond die met de verspreiding van leugens de N-VA schade willen berokkenen en met hun vergiftigde fantasie onze verkiezingscampagne willen doen mislukken.

Ik kan alleen zeggen: het zal ze niet lukken !

Vriendelijke groeten,

Steven Lecluyse
Bestuurslid N-VA Kortrijk
Kabinetsadviseur

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in Lezersbrieven. Bookmark de permalink.