Lafrique

Lafrique cest chique…

Kzit op de vlieger naar Portugal.

Kwas vroeger al eens in Portugal geweest. Het is het land waar ik het minst van al graag naartoe ben geweest. Het eten trekt op niks. Al de Portugese wijven zijn lelijk, hebben een snor en hun kut stinkt naar oede sardienen. De Portugese wijven zijn er rotsvast van overtuigd dat de venten geil worden van sardienen en ze smouten dat dus overal op… op stutten, op vlees, in de soep, in uw koffie en als ze nog een restje overhebben wrijven ze er dan hun flamoes mee in… tis een misbruik dat van grootmoeder op moeder op dochter overgedragen wordt. Dat ze volledig verkeerd denken over die sardienengeur kan je afleiden uit het feit dat alle Portugese venten in den ouden tijd dan maar in Brazilië kolonisatoorke gingen spelen om ook maar eventjes weg te geraken uit naar oede sardienen ruikend Portugal.

En ik was het na drie dagen van vuile sardines gegeten hebben ook stinkende beu. Ik heb mijnen hond onder mijnen arm gepakt en al autostoppend terug naar Vlaanderen gekomen. Dat was nogal een belevenis… Ik en Teddy mijn bouviertje al autostoppend een km of 1800 overbruggend. Ge moet het maar klaarspelen. Het is aan weinig gegeven maar wel aan ons.

Fuck Portugal en zijn besnorde naar vorte hondshaai stinkende kutwijven.

Maar nu zijn we dus terug naar daar op weg.

We zijn: de Rus en ik.

Ik heb haar gevraagd om te trouwen met mij maar ben dan weer teruggekrabbeld omdat ik een janet ben, bang ben dat het getrouwde leven gaat kapot maken wat we nu al 6 jaar met elkaar ervaren:

Het geluk ! De Jackpot !

Het hangt aan een zijden draad en waarom een winnend loterijticketje in gaan wisselen.

Trouwens, als ik niet trouw dan ga ik niet moeten scheiden ook en als ik niet moet scheiden gaat het mij dus ook geen geld kosten.

Fuck de door de staat gestuurde maatschappij die wil dat we trouwen, ik ga mijn geld wel op een andere manier wegsmijten.

Aan sex en drugs en rocknroll, dat is altijd leute en plezier en in combinatie met elkaar is het altijd lachen geblazen.

Ik zag eergisteren op het Vandaeleplein mijnen oude kameraad de brillenverkoper van op het Overbekeplein. Hij is verhuisd, net als vele zelfstandigen, weg uit Qortrick. Hij deed het echter vandeneerste keer goed en verhuisde meteen naar Cuba. Als bewijs daarvan had ie, terwijl hij alhier enkele weken op congé kwam, zijn Cubaans lief meegebracht.

Hij wees ze me aan en ik kon alleen maar goedkeurend ja knikken.

Ze zag er goed uit, 20 jaar jonger dan hem en vol van leven.

Ik ben blij dat ik weg ben uit Qlowntown, fluisterde hij in mijn oor en ik kon er niets aan doen maar toen hij zo dichterkwam rook ik de zee en dolfijnen…

Ik weet het zei de oude brillenverkoper, ik heb juist mijne Cubaan gebeft en haar kut ruikt naar dolfijn… dat is nog al ne keer wat anders dan die Vlaamse wijven die me hier niet eens meer bekijken en waarvan hun eigen kut naar een verdomd gedroogde kermiswitting riekt.

Ik kon niet anders dan hem gelijk geven en ik vroeg aan mijne Rus wat we eigendelijk nog in Vlaanderen deden, de kans om neergestoken/omvergereden/onthoofd/doodgeschoten te worden door een door het ocmw als verwarde geest bestempelde gespikkelde nieweird is hier gewoon te groot geworden en ik stelde een avontuur voor, een avontuur in:

Senegal!

Daar zijn we nu dus naartoe aan het vliegen, naar Dakar, via Portugal.

Met Portugal airways. 160 euroots enkele vlucht, goedkoper dan een namiddag op de foorre in Qortrijk.

Op de vlieger zijn zelfs de Portugese airhostessen lelijk als de nacht en dat zou eigendelijk de crème de la crème moeten zijn… aan hun kut ga ik niet eens meer proberen te ruiken want ik weet al welk een aroma me tegemoet zal komen.

Hoe zal de Afrikaanse pruime ruiken vraag ik me af… naar de zee, de jungle, de woestijn of naar de pruime van een chimpansee ?

Mijne Rus wil dat allesinds onderzoeken, een gegeven dat ik alleen maar kan toejuichen.

Dat het op een veilige manier zal kunnen gebeuren is al zeker. De condooms dat ze verkopen in Afrika zullen merendeel in mijn maat zijn.

Yihaaaah! (In Azië, waar we normaal gezien vertoeven, breken 2 op de 3 condooms op mijn toverlantaarn wegens de te kleine maten aldaar. Toon mij een Aziaat en ik toon u de trotse eigenaar van een kinderfluite).

Of de kut van de inlandse moslamitische Peulwijven naar proper gewassen olifantvoorhuid gaat ruiken of misschien naar een in de lentezon gedroogde eikel van een oliesjeik uit Qatar, laten we jullie weten in een verder ruig en ongewis verhaaltje.

U leest dat dan toch ook ?

Lafrique cest magique !!!

PS. Indien u als bloedmooie jonge Vlaamse tussen de 25 en de 35 niet akkoord kan gaan met mijn gedroogdekermiswitting kutgeur stelling mag u steeds, door middel van controle bij ons thuis, mij mijn ongelijk komen bewijzen !

Mike Lefebvre

Over Franz K

satire.humor.fabels. 0475368415
Dit bericht is geplaatst in Ingezonden Stukken. Bookmark de permalink.